به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه کردستان، رحمت صادقی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که به صورت آنلاین در تالار مولوی برگزار شد، ضمن تبریک و تسلیت شهادت دکتر محسن فخری زاده، اظهار داشت: امسال متفاوتتر از همیشه مراسم روز دانشجو برگزار شد و جای دانشجویان در این سالن خالی است.
وی افزود: دانشگاه به حضور دانشجویان زنده است و در غیاب دانشجویان حس طراوت و شادابی، خوشی و خرمی از دانشگاه رخت بر بسته است.
صادقی با اشاره به خبرهای نوید بخش حوزه سلامت و ساخت واکسن کرونا در جهان، افزود: امیدواریم با تلاش شبانه روزی دانشمندان و کادر درمان، مردم و دانشجویان به روال عادی زندگی و مسیر علم آموزی برگردند.
وی افزود: ۶۶ سال پیش در چنین روزی بود که دانشجویان در مقابل تمامیت خواهی مستکبران ایستادگی کردند و با خون سه شهید خود نهال امیدی را آبیاری کردند که امروز تبدیل به درخت تنومندی شده است.
صادقی تصریح کرد: گرامیداشت روز دانشجو، ارج نهادن به ساحت مقدس قوه عاقله جامعه است و قوه عاقله نیروی محرکه یک جامعه برای رسیدن به تکامل، آزاد اندیشی، عدالت خواهی، استکبار ستیزی، استقلال طلبی و ظهور جنبش دانشجویی است.
رئیس دانشگاه کردستان بیان داشت: دانشگاه محل آزاداندیشی و مبدا همه تحولات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی است و دانشجو و دانشگاه نسبت به همه مسئولیت دارند.
وی با اشاره به عدم حضور دانشجویان در یکسال گذشته افزود: در یک سال گذشته که دانشجویان در دانشگاه کردستان حضور فیزیکی نداشتند، فعالیتهای علمی ما همچنان ادامه داشت و توانستیم به موفقیتهای چشمگیری دست پیدا کنیم.
صادقی با اشاره به رتبهبندی داخلی دانشگاههای کشور خاطر نشان کرد: در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، جایگاه دانشگاه کردستان با جهش ۱۳ پلهای نسبت به سال قبل از رتبه ۴۰-۳۱ به رتبه ۳۰-۲۱ ارتقای یافت.
وی همچنین با اشاره به رتبه بندی معتبر و جهانی تایمز افزود: در رتبهبندی جهانی تایمز ۲۰۲۱، دانشگاه کردستان که از سال گذشته توانسته وارد این رقابت شود، رتبه ۶۰۱ تا ۸۰۰ دانشگاههای معتبر جهان را با افتخار کسب کرد و در بین دانشگاههای کشور نیز رتبه ۱۲ را به خود اختصاص داد.
رئیس دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: در آخرین رتبهبندی موضوعی تایمز در حوزههای علوم فیزیکی، علوم زیستی و مهندسی به ترتیب جایگاه ۴۰۰-۳۰۱، ۵۰۰-۴۰۱ و ۶۰۰-۵۰۱ را کسب کردیم و همه این رتبهها مدیون فعالیتها و تلاشهای اساتید ودانشجویان است. صادقی در ادامه به مشکلات مالی و زیر ساختی در بخش اینترنت برخی از دانشجویان اشاره کرد و گفت: دانشگاه کردستان یکی از پیشروترین دانشگاههای کشور در حوزه آموزش مجازی و آنلاین بود و با ارائه صددرصدی کلاسهای تئوری، مشارکت ۸۸ درصدی دانشجویان را شاهد بودیم.
وی افزود: به واسطه اساتید و دانشکدههای دانشگاه کردستان توانستیم دانشجویانی که از لحاظ مالی ضعیف هستند و توانایی شرکت در کلاسهای مجازی را ندارند، شناسایی کنیم و از طریق حوزه معاونت امور دانشجویی به آنها در حد توان دانشگاه کمک مالی کنیم.
نظر شما