به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، یک شرکت دانش بنیان از سال ۷۱ با هدف ارائه خدمات تعمیر و نگهداری سیستمهای مخابرات و تلهمتری مراکز دیسپاچینگ ملی برق ایران و دیسپاچینگ در تهران کار خود را آغاز کرد. این شرکت طی سالها به عنوان یک مجموعه فناور در حوزه دیسپاچینگ، تلهمتری، اسکادا و مخابرات در صنعت برق (تولید، انتقال، توزیع و دیسپاچینگ) فعالیت کرد و توان اجرای پروژههای مخابرات و اتوماسیون صنعتی در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، آب و صنایع حملونقل ریلی را دارا است.
به گفته قاسم کرمی مدیر عامل این شرکت دانشبنیان،اجرای پروژه بصورت EPC در حوزه های اتوماسیون، دیسپاچینگ و مخابرات صنعتی، طراحی و توسعه نرمافزارهای صنعتی بخصوص نرمافزارهای دیسپاچینگ در حوزه مدیریت انرژی، طراحی و تولید تجهیزات تله متری،دیسپاچینگ و مخابراتی، طراحی و تولید فیلترهای حذف هارمونیک صنعتی و انواع رآکتورهای هسته هوایی و آهنی و خدمات پیشگیرانه و بهرهبرداری از سیستمهای اتوماسیون، دیسپاچینگ و مخابرات صنعتی از جمله زمینههای فعالیت شرکت ما است.
وی در توضیح کاربرد مراکز دیسپاچینگ، گفت: برای کنترل هر شبکه قدرت، به یک سیستم دیسپاچینگ نیاز است تا راهبری سیسـتم قـدرت را انجـام دهـد. بـه علت حیاتی بودن حفظ شبکه قدرت سیستم کنترل آن باید قابلیت اطمینان بسیار بالایی داشته باشد و احتمال وقـوع خرابی در آن ناچیز باشد و همچنین اطلاعات بهسرعت بین مراکز و تجهیزات شـبکه منتقـل شـود. مراکز دیسپاچینگ ما ایمنی بالایی دارند.
این فعال فناو ادامه داد: انواع باتری شارژرهای خطی از ولتاژ ۲۴ تا ۱۱۰ ولت و جریان ۱۰ تا ۲۰۰ آمپر، نرمافزار اتوماسیون پست با قابلیت پشتیبانی منطبق با استانداردهای جهانی، مالتی پلکسرهای کاربردی در این صنعت و تولید و تامین انواع راکتورهای هسته هوایی و آهنی و غیره از محصولات تولیدی است که در شرکت طراحی شده است.
این فعال دانشبنیان بیان کرد: تامین همه تجهیزات مخابراتی فیبرنوری، تامین سیستمهای مراکز تلفن اختصاصی دیسپاچینگ با امکان ایجاد ارتباط تصویری و تاییدیه شرکت مدیریت شبکه برق ایران و تامین رلههای حفاظتی از شرکت های معتبر اروپایی از دیگر خدمات شرکت ما به صنعت برق است.
نظر شما