در ادامه پروژه عادی سازی انجام می شود؛

تل آویو بدنبال پنجمین قربانی/ اندونزی گزینه احتمالی

تل آویو بدنبال پنجمین قربانی/ اندونزی گزینه احتمالی

وزیر همکاری های منطقه ای رژیم صهیونیستی از تلاش این رژیم برای عادی سازی روابط با پنجمین کشور مسلمان پیش از پایان دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ خبر داد.

به گزارش خبرگزار ی مهر به نقل از رویترز، «اوفیر آکانیس» وزیر همکاری های منطقه ای رژیم صهیونیستی، در پاسخ به پرسشی درباره روند عادی سازی روابط تل آویو با کشورهای مسلمان گفت: این پروژه ادامه داشته و درصدد هستیم تا پیش از پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ با پنجمین کشور مسلمان نیز توافق کنیم.

رژیم صهیونیستی در ماه های اخیر توانسته با فشار آمریکا با ۵ کشور مسلمان در خصوص عادی سازی روابط به توافق برسد.

در همین رابطه اسپوتنیک گزارش داده که آمریکا در تلاش است تا با استفاده از گزینه مالی و صرف هزینه میلیاردی اندونزی را متقاعد به عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی کند.

کد خبر 5103328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha