پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۰۶

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی:

۴۵ قطعه زمین از اراضی پادگان به شهرداری بیرجند واگذار شد

۴۵ قطعه زمین از اراضی پادگان به شهرداری بیرجند واگذار شد

بیرجند- مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: ۴۵ قطعه زمین بابت سهم ۱۰درصد شهرداری بیرجند از اراضی پادگان به شهرداری واگذار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید داعی صبح شنبه در جلسه شورای شهر بیرجند اظهار کرد: ما به عنوان راه و شهرسازی قول داده بودیم در خصوص ۱۰ درصد اراضی پادگان بیرجند به شهرداری بیرجند کمک کنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: امروز می‌توانیم با افتخار اعلام کنیم موضوعی که هشت سال بین راه و شهرسازی و شهرداری بیرجند مانده بود با یک تعامل در حال حل است و ۴۵ قطعه زمین ۲۰۰ متری بابت سهم ده درصد به شهرداری تحویل دادیم.

داعی ادامه‌داد: در حال حاضر تعامل شهرداری و راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی با توجه به نگاه اعضای شورای شهر و شهردار در بالاترین سطح ممکن است و ما مسئله‌ای نداریم که نتوانیم با رایزنی و گفت‌وگو آن را حل کنیم.

وی با اشاره به اینکه طرح اقدام ملی مسکن یک طرح مورد اتفاق نظام است، افزود: نام این طرح از آن رو طرح اقدام ملی نامگذاری شده است که با تغییر دولت‌ها تغییری در اجرای آن رخ ندهد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی گفت: در تفاهم نامه بین سازمان همیاری شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و وزارت راه و شهرسازی به عنوان یک تعهد مطرح شده است که شهرداری‌ها تخفیفات پروانه ساختمانی مرتبط با این طرح را در بودجه سنواتی لحاظ کند.

داعی یادآور شد: در تمامی شهرداری‌های خراسان‌جنوبی این موضوع با اسناد به این تعهد در حال اجرا است.

وی گفت: اگر شهرداری نسبت به طرح اقدام ملی بودن یک پروژه شبهه و سؤالی داشته باشد می‌تواند از راه و شهرسازی استعلام کند.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: ما هیچگاه با اطلاع رسانی و شفاف سازی مخالفتی نداشته‌ایم و همواره خواهان آگاه بودن رسانه‌ها از همه امور هستیم ولی در برخی از موارد نوع اطلاع‌رسانی برای ما قابل تأمل است.

محمد علی طاهری، عضو شورای شهر بیرجند نیز در این جلسه اظهار کرد: ما باید با همکاری رسانه‌ها فعالیت‌های در شورا و سایر دستگاه‌ها را تبدیل به ویترین کنیم چرا که تنها در این صورت می‌توانیم به رفع مشکلات امیدوار باشیم.

وی بیان‌کرد: بیش از اینکه برایمان مهم باشد که این قطعه زمین برای اداره ما است یا نه و یا در مالکیت فلان اداره است، آبادانی و رونق شهر باید حائز اهمیت باشد.

کد خبر 5104989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha