پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵

معاون فرماندار قرچک:

تسریع در ایجاد سکوی ایستگاه راه آهن از مطالبات مردم قرچک است

تسریع در ایجاد سکوی ایستگاه راه آهن از مطالبات مردم قرچک است

قرچک- معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار قرچک با اشاره به اجرای پروژه تقاطع‌های غیرهمسطح شهر طبق برنامه زمان‌بندی گفت: تسریع در ایجاد سکوی ایستگاه راه آهن از مطالبات مردم قرچک.

به گزارش خبرنگار مهر، الله بخش حبیبی عصر سه شنبه در جلسه بررسی روند اجرای پروژه تقاطع‌های غیر همسطح محمدآباد و داودآباد قرچک که با حضور محمدی معاون اداره کل راه آهن استان تهران، معاونین شهردار، رؤسای ادارات خدمات‌رسان، پیمانکار و دیگر مسئولان برگزار شد اظهار داشت: اجرای پروژه تقاطع‌های غیر همسطح داودآباد و محمدآباد قرچک طبق برنامه زمان‌بندی در حال انجام است و درخواست داریم تمامی ادارات و ارگان‌های مربوطه تا اتمام پروژه ضمن تسریع در امور، مطابق تعهدات پیش بروند.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قرچک گفت: امور مرتبط با شهرداری و ادارات خدمات رسان از جمله جابجایی تأسیسات زیرساختی در حال انجام است.

وی بیان داشت: از مطالبات مهم مردم ایجاد سکو برای ایستگاه راه آهن است که اداره کل راه آهن و شهرداری با هماهنگی یکدیگر باید در احداث این ایستگاه و پل مکانیزه با سرعت بیشتری عمل کنند.

حبیبی افزود: جمع آوری آب‌های سطحی و فاضلاب که در مسیر این پروژه قرار گرفته نیز با اجرای کامل این پروژه‌ها انجام خواهد شد و مردم اطمینان خاطر داشته باشند نه تنها این پروژه، بلکه تمامی اموری که در رفع مشکلات مردم تأثیرگذار است با قوت در حال پیگیری بوده و شبانه‌روز برای تحقق مطالبات مردم تلاش خواهیم کرد.

بر اساس این گزارش در این جلسه گزارش اقدامات اداره کل راه آهن استان تهران، شهرداری، دستگاه‌های خدمات‌رسان و دیگر ادارات ارائه شد.

کد خبر 5108042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha