۱۰ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان؛

کاهش تعداد فوتی‌های کرونایی حساسیتمان را کم نکند

کاهش تعداد فوتی‌های کرونایی حساسیتمان را کم نکند

زنجان-معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: نباید کاهش تعداد فوتی‌های کرونایی باعث شود که حساسیت‌مان نسبت به کرونا کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آرمانی‌کیان ظهر چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با اشاره به اینکه آمار حاکی از آن است که روند شیوع بیماری کرونا در استان زنجان روند کاهشی را نشان می‌دهد، افزود: علی‌رغم این روند کاهشی هنوز نگرانی در خصوص شیوع کرونا و وضعیت این بیماری در دو شهرستان خدابنده و خرم‌دره وجود دارد.

وی وضعیت دو شهرستان ایجرود و ماه‌نشان را زرد و شهرستان‌های زنجان، ابهر، طارم و سلطانیه را نارنجی اعلام و تصریح کرد: بی‌تردید اگر همراهی و همکاری مردم در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی را شاهد نبودیم، امروز آمار مربوط به بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از کرونا روند کاهشی نبود.

آرمانی کیا از اعمال محدودیت‌های کرونایی به عنوان یکی از عوامل مؤثر در کاهش شیوع ویروس کرونا در استان دانست و ادامه داد: تجربه نشان داده است که هر زمان که مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی حساسیت لازم را به خرج داده‌اند، شاهد کاهش روند شیوع و برعکس، با بی‌اعتنایی به این موارد، شیوع ویروس کرونا و افزایش بستری‌ها را شاهد بودیم.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با اشاره به آماری در خصوص میزان درگیری افراد نسبت به کرونا در استان زنجان، ۸۱ درصد از جمعیت درگیر را بدون علامت، ۱۴ درصد را دارای علائم و پنج درصد را نیز با علائم شدید عنوان و اظهار کرد: فراموش نکنیم که کاهش آمار فوتی‌ها در استان نباید گول‌زننده باشد؛ چرا که تبعات جبران‌ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

آرمانی‌کیان با تاکید بر اینکه عادی شدن روند شیوع کرونا به معنای واقعی کلمه یعنی به مدت یک تا دو ماه شاهد فوت هیچ فردی به واسطه شیوع ویروس کرونا نباشیم، بیان کرد: این روزها از واکسن کرونا اخبار تازه‌ای به گوش می‌رسد اما هنوز در خصوص نمی‌توان گفت که این واکسن می‌تواند جلوی شیوع این بیماری را بگیرد و در این راستا باید منتظر گذشت زمان باشیم.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با اشاره به آخرین علائم بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: مشکلات ریوی و تنفسی، تب، تشنج، مشکلات گوارشی، سردرد، سرگیجه، تهوع و استفراغ، بی‌حالی و سستی، از دست دادن حس بویایی و چشایی و … از جمله این علائم است.

کد خبر 5108803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha