۲۰ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره):

آیت الله مصباح یزدی را باید فیلسوف کمال دانست

آیت الله مصباح یزدی را باید فیلسوف کمال دانست

کرمانشاه- عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) گفت: اگر استاد شهید مطهری را فیلسوف فطرت دانسته‌اند، آیت الله مصباح یزدی را باید فیلسوف کمال دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز به مناسبت ارتحال حضرت آیت الله استاد مصباح یزدی با هدف بررسی ابعاد فکری و فلسفی اولین نشست از سلسله نشست‌های بررسی ابعاد فکری و فلسفی فیلسوف و مفسر وارسته حضرت آیت الله مصباح یزدی با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از اندیشه ورزان و اساتید حوزه و دانشگاه به صورت مجازی در کرمانشاه برگزار شد.

حجت الاسلام مصطفی کریمی عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در این نشست مجازی به بررسی مساله وحی و نبوت در دیدگاه مرحوم استاد مصباح یزدی پرداخت.

وی با بررسی معناشناختی وحی و نبوت، افزود: مساله وحی و نبوت و ضرورت آن از مسائلی است که مورد توجه اندیشمندان اسلامی قرار گرفته است و در این حوزه دیدگاه‌های متعددی وجود دارد که هریک باید به طور تفصیلی مورد بررسی قرار گیرد.

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در ادامه با بیان برخی از دیدگاه‌ها و نظریات در خصوص وحی و نبوت، تصریح کرد: وجه اختلاف نظریه استاد مصباح یزدی در موضوع فلسفه و نبوت توجه به مقوله کمال است و بر اساس نظریه کمال می‌توان برهانی متقن در خصوص ضرورت وحی و نبوت ارائه نمود.

وی با تبیین مساله کمال از منظر آیت الله مصباح‌یزدی، گفت: هریک از حکیمان در اندیشه خود مسأله‌ای را مبنا قرار داده‌اند و اگر استاد شهید مطهری را فیلسوف فطرت دانسته‌اند، حضرت استاد مصباح‌یزدی را باید فیلسوف کمال دانست.

گفتنی است، این نشست با حضور اساتید دانشگاه و جمعیت اندیشه ورزان با همکاری مجموعه‌های حوزوی، دانشگاهی و مردمی برگزار شد.

کد مطلب 5117884

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha