پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۲۴

در گفتگو با مهر؛

۳۱۰۰ پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی آذربایجان‌غربی تشکیل شد

۳۱۰۰ پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی آذربایجان‌غربی تشکیل شد

ارومیه – مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی از تشکیل سه هزار و ۱۰۰ پرونده قضایی تخریب و تصرف اراضی ملی در این استان در ۹ ماه گذشته سال‌جاری خبر داد.

هادی قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی ملی استان توسط افراد سودجو در قالب این پرونده‌ها تصرف شده بود، افزود: از این میزان یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سطح استان آذربایجان‌غربی از متصرفان خلع ید و بازپس‌گیری شده است.

وی با بیان اینکه از پرونده‌های تشکیل شده نیز یک هزار پرونده رسیدگی و مختومه شده اند، ادامه داد: یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از مساحت استان را مراتع و جنگل‌ها پوشش می‌دهد و متأسفانه شاهد سودجویی افراد زیادی برای تصرف اراضی ملی استان هستیم.

قاسمی با بیان اینکه از ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار هکتار اراضی ملی استان تاکنون ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار سنددار شده اند، گفت: از این میزان عرصه ملی تاکنون ۸۰ درصد آن اجرا و برای شهرستان‌های سلماس و چالدران به اتمام رسیده و تا پایان سال نیز شهرستان‌های سردشت و پیرانشهر خاتمه می‌یابد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان‌غربی کم شدن اطاله دادرسی، امنیت سرمایه گذاری، صیانت از اراضی ملی، دسترسی سهل و آسان به نقشه اراضی ملی و استعلامات و هماهنگی بین ادارات را از مهمترین مزایای اجرای این طرح برشمرد.

قاسمی با بیان اینکه اجرای طرح کاداستر، مانعی جدی و مطمئن برای جلوگیری از تصرف و تخریب اراضی ملی خواهد بود، افزود: با اجرای طرح کاداستر خواهیم توانست تمامی اسناد مالکیت اراضی ملی را با تعیین حدود دقیق استخراج و سند تک برگی برای آن‌ها صادر کنیم.

وی از توسعه زراعت چوب در استان خبر داد و عنوان کرد: در حال حاضر سه هزار و ۲۳۰ عرصه در استان به زراعت چوب اختصاص داده شده که یک‌هزار هکتار از این عرصه‌ها تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

مدیرکل منابع طبیعی آذربایجان‌غربی یادآور شد: سهمیه زراعت چوب استان در سال جاری ۵۰۰ هکتار است که تاکنون همه ۵۰۰ هکتار شناسایی شده و ۴۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای متقاضیان زراعت چوب در استان تخصیص یافته است.

قاسمی گفت: در سال جاری برای ۱۶۷ هکتار تسهیلات زراعت چوب اختصاص داده شده و ۴۷۵ هکتار نیز چه به صورت زراعت چوب چه به صورت حاشیه کاری متقاضی دریافت تسهیلات زراعت چوب هستند.

کد خبر 5120206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کمند IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۲
      0 0
      سلام وقت بخیر.لطفا در این شرایط گرانی،کرونا و تحریم که مردم بطور شکم خانواده هاشون رو سیر می کنن واداره منابع طبیعی هم در حق مردم ظلم نکنه و زمین آبا و اجدادی آنها را به بهانه این که یسواد بودن و سند نگرفتن تصاحب و مردم را آواره راهروهای دادگاهها نکنه.عدالت رو رعایت کنید ظالم نباشید خدای هست اون بال