پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

از هفته‌های آینده؛

واکسن کرونای موسسه رازی وارد مرحله بالینی می‌شود

واکسن کرونای موسسه رازی وارد مرحله بالینی می‌شود

رئیس انستیتو پاستور گفت: واکسن موسسه رازی از هفته‌های آینده وارد مرحله بالینی شده و واکسن مشترک با کوبا در بهمن ماه وارد مرحله سوم کارآزمایی بالینی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، شب گذشته علیرضا بیگلری در ارتباط تصویری شبکه یک سیما اعلام کرد: با موفقیت‌هایی که مؤسسه رازی برای واکسن نوترکیب ضد کووید خودش در آزمایش‌های حیوانی داشت امروز تأییدیه کمیته اخلاق برای این واکسن صادر شد.

وی در این‌باره گفت: این واکسن طی هفته‌های آینده وارد مرحله اول کارآزمایی بالینی می‌شود که بر اساس آن روی تعداد محدودی از داوطلبان مورد بررسی قرار می‌گیرد تا از نظر ایمن بودن تأیید و سپس وارد مراحل بعدی شود.

بیگلری درباره واکسن مشترک تولید ایران و کوبا نیز افزود: واکسن تولید مشترک ایران و کوبا، مرحله آزمایش حیوانی را با موفقیت در کوبا طی کرد و مرحله اول و دوم انسانی هم با موفقیت به اتمام رسیده و به طور همزمان در اواخر بهمن ماه وارد کارآزمایی بالینی سطح سه می‌شود که مرحله نهایی است و به عنوان اولین واکسن تولید داخل در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: واکسن کوویران از ویروس غیر فعال ساخته شده است که تمام آنتی ژن‌های ویروسی را دارد ولی ویروس غیر فعال شده است، اما در واکسن مشترک ایران و کوبا و واکسن مؤسسه رازی بخشی از بدنه آنتی ژن‌های ویروسی برای تحریک سیستم ایمنی استفاده می‌شود.

بیگلری ادامه داد: تفاوت واکسن پاستور و رازی با توجه به اینکه هر دو نوترکیب هستند ولی در واکسن پاستور فرآیندی در مهندسی ژنتیک آن به‌کار رفته است که موجب ایمنی بیشتر می‌شود.

رئیس انستیتو پاستور گفت: تمام واکسن‌ها باید مراحل انسانی را طی کند و در پایان مراحل سه اثربخشی آن مشخص می‌شود و تاکنون عوارض خاصی از واکسن‌های تولیدی کوویران برکت و مشترک ایران و کوبا دیده نشده است.

کد خبر 5123978

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کفن پوش اربابم حسین پسرش سید علیمممممممم IR ۲۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۸
      0 0
      تو یه قسمت از سیمسونا وقتی کاراکتر مریضی سختی میگیره شروع به خوردن یه دارو شبیه به واکسن میکنه جالب بگم بهتون رو داروه پرچم ایران کشیده بود ؟؟؟