پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ بهمن ۱۳۹۹، ۲۱:۰۹

استاندار خراسان شمالی:

جشن پایان گازرسانی به روستاهای خراسان شمالی دهه فجر برگزار می‌شود

جشن پایان گازرسانی به روستاهای خراسان شمالی دهه فجر برگزار می‌شود

بجنورد- استاندار خراسان شمالی از پایان گاز رسانی به تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار خراسان شمالی تا دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی شجاعی عصر امروز در جلسه بررسی و هماهنگی پروژه‌های قابل افتتاح دهه فجر در خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مدیران تا فردا وقت دارند پروژه‌های قابل افتتاح را به تفکیک حوزه‌های اقتصادی و عمرانی و بر اساس فهرست پروژه‌ها، میزان اشتغال، میزان سرمایه گذاری و مکان محل اجرای طرح بروز رسانی کنند.

استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: پروژه‌ها باید بر اساس سرمایه گذاری دولتی و خصوصی و روستایی و شهری تفکیک شود.

وی افزود: لیست پروژه‌ها تا آخر وقت اداری فردا به ٨ شهرستان ارسال شود و فرمانداران نیز باید بعد از بررسی یک روزه لیست پروژه‌ها را به معاونت‌های اقتصادی و عمرانی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام کنند.

شجاعی گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا شیوه برگزاری مراسم افتتاحیه پروژه‌ها بر اساس تصمیم ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و یا ستاد استانی این بیماری اعلام می‌شود.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی بیان کرد: کمیسیون‌های مربوطه برای صدور مجوز تغییر کاربری پروژه‌ها تا سه روز آینده تشکیل شود و در بحث سایر پروژه‌ها اگر ادارات کل تردید برای تکمیل دارند با سازمان مدیریت و برنامه ریزی نشست داشته باشند تا اگر از نظر زمانی با تزریق اعتبارات کار به اتمام می‌رسد تزریق اعتبار داشته باشیم.

وی افزود: پروژه‌های قابل افتتاح در سطح ملی برای پیگیری با وزیر مربوط جهت افتتاح به صورت ویدئو کنفرانس اعلام شود.

شجاعی در انتها از پایان گاز رسانی به تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار خراسان شمالی تا دهه فجر خبر داد.

کد خبر 5129113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha