۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴

در هشتمین روز از دهه فجر انجام شد؛

افتتاح و کلنگ‌زنی ۳ پروژه دانشگاه علوم پزشکی در مرکز لرستان

افتتاح و کلنگ‌زنی ۳ پروژه دانشگاه علوم پزشکی در مرکز لرستان

خرم‌آباد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به افتتاح جاده دسترسی دانشگاه و ساختمان آزمون‌های الکترونیکی، از کلنگ زنی پروژه ساخت دانشکده بهداشت و تغذیه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه به مناسبت دهه فجر جاده دسترسی به دانشگاه علوم پزشکی استان در منطقه کمالوند افتتاح شد، اظهار داشت: مدت‌ها بود که همکاران و دانشجویان برای دسترسی به دانشگاه از جاده‌های خاکی و غیراستاندارد می‌کردند که خوشبختانه با صرف ۱.۵ میلیارد اعتبار ۱.۵ محور دسترسی دانشگاه به بهره برداری رسید.

وی همچنین از افتتاح ساختمان آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین امروز پروژه ساخت دانشکده بهداشت و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی لرستان به زمین زده شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: امیدواریم این پروژه با اعتبار ۷.۵ میلیارد به بهره برداری برسد و یک تا دو میلیارد نیز برای تجهیز آن اختصاص خواهیم داد.

نیکبخت با بیان اینکه در مجموع با ۱۰ میلیارد اعتبار این پروژه را به بهره برداری می‌رسانیم، تصریح کرد: به زودی نیز مجوز مقطع دکتری تغذیه را کسب خواهیم کرد.

کد خبر 5142537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha