وی تصریح کرد: بر اساس قانون شهرداری ها موظف هستند هر شش ماه یکبار گزارش درآمدها و هزینه های خود را به شورای شهر ارایه دهند تا به اطلاع شهروندان برسد که بودجه شهرداری صرف چه طرح ها و برنامه هایی شده است ولی متاسفانه تا کنون این اقدام صورت نگرفته است .
شهردار تهران افزود: تا پایان تیرماه گزارش مالی شهرداری تهران در سال گذشته که درآمد و هزینه ها از 0 تا 100 زیر نظر من صورت گرفته به طور دقیق و ریز ارایه خواهد شد .
قالیباف همچنین درباره سهمیه بندی بنزین و تاثیر آن در سیستم حمل ونقل و عمومی گفت : درآمد حاصل از صرفه جویی بنزین باید صرف توسعه حمل و نقل عمومی شود و طرح جامع حمل و نقل عمومی که در دستور کار مجلس است هرچه سریعتر مراحل تصویب خود را سپری کند.
وی تاکید کرد: در صورتیکه هزینه مورد نیاز برای توسعه مترو تامین شود ما هرسال می توانیم 15 تا 20 کیلومتر خطوط را توسعه دهیم و در واقع احداث 7 خط جدید مترو تهران در گرو توجه و کمک های دولت و مجلس قرار دارد.
شهردار تهران همچنین اظهار کرد: عملیات اجرایی و عمرانی ایجاد اولین خط BRT اتوبوس حدفاصل ترمینال غرب تا ترمینال شرق یعنی در خیابان های دماوند، انقلاب و آزادی آغاز شده که امیدواریم در 6 ماهه دوم سال این خط به عنوان خط نمونه اتوبوسرانی فعالیت کند و پس از آن این طرح به مرور زمان در سایر خطوط اتوبوسرانی اجرا شود تا اتوبوس ها بتوانند با سرعت و کیفیت بیشتر خدمات رسانی کنند و تعداد بیشتری از سفرهای درون شهری را تحت پوشش قرار دهند.
وی همچنین در مورد پروژه سئول - نیایش گفت : این پروژه در کوتاهترین زمان ممکن و با تلاش شبانه روزی ، درست در زمان مقرر به بهره برداری رسید . این پروژه یکی از پروژه های مهم شهر تهران محسوب می شود که با وجود نمایشگاه بین المللی و سازمان صدا و سیما در پیرامون آن ، پروژه ای ضروری بوده است .
شهردار تهران تصریح کرد : یکی از برجسته ترین نقش های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران احداث پروژه هایی است که ترافیک را کاهش دهد و روان سازی را در سراسر تهران ایجاد کند و در واقع رفع معضل ترافیک در رینگ بیرونی و درونی شهر تهران از مهمترین اولویت های شهرداری محسوب می شود .


نظر شما