پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳

منابع فلسطینی اعلام کردند؛

بازداشت شماری از فلسطینیها در کرانه باختری و قدس اشغالی

بازداشت شماری از فلسطینیها در کرانه باختری و قدس اشغالی

رژیم صهیونیستی امروز دست به بازداشت غیر قانونی شماری از رهبران حماس و اسیران آزاد شده فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی زده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المرصد الامنی، رژیم صهیونیستی امروز دست به بازداشت غیر قانونی شماری از رهبران حماس و اسیران آزاد شده فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی زده است.

انجمن اسرای فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد که دشمن صهیونیست امروز با یورش به منازل تعدادی از فلسطینیان در کرانه باختری، شماری از آنها را بازداشت و برای بازجویی تحویل دستگاه‌های امنیتی داده است.

بر اساس این گزارش؛ صهیونیستها، سه نفر را در نابلس بازداشت کردند که دو رهبر حماس در میان آنها وجود دارد.

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی امروز همچنین «مصطفی الشنار» رییس دانشگاه النجاح در شهر نابلس را پس از یورش به منزل شخصی وی بازداشت کردند.

همچنین نظامیان صهیونیست چهار جوان را از شهرک قباطیه، دو جوان از اردوگاه جنین و ۵ جوان از اردوگاه الدهیشه و الدوحه و دو جوان را در اریحا و یک جوان را در الخلیل بازداشت کردند.

در قدس اشغالی هم پنج جوان به دستس نظامیان رژیم صهیونیستی، بازداشت شدند.

خبر دیگر اینکه منابع خبری صهیونیستی دوشنبه بعد از ظهر به وقت تهران از شلیک  یک ناو نیروی دریایی رژیم صهیونیستی به سمت یک قایق که در حال نزدیک شدن به سواحل غزه بود، خبر دادند.

کد خبر 5153839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha