پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۴۱

وزارت دفاع افغانستان:

۴۶ عضو طالبان در ولایت قندهار کشته و زخمی شدند

۴۶ عضو طالبان در ولایت قندهار کشته و زخمی شدند

وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد که ۳۳ عضو گروه طالبان در درگیری با نیروهای امنیتی این کشور در ولایت قندهار کشته و ۱۳ تَن نیز زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع افغانستان امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ۳۳ شبه‌نظامی گروه طالبان در درگیری با نیروهای امنیتی کشور در شهرستان‌های ارغنداب، میوند و ارغستان ولایت قندهار کشته و ۱۳ تن دیگر نیز زخمی شدند.

براساس این بیانیه، شبه‌نظامیان طالبان به پاسگاه‌های نیروهای امنیتی افغانستان حمله و پس از وقوع درگیری متحمل تلفات سنگینی شده و فرار کردند. از سوی دیگر مقادیر زیادی سلاح و مهمات متعلق به این گروه نیز کشف و ضبط شده است.

گفتنی است که ولایت قندهار واقع در جنوب افغانستان یکی از ناامن‌ترین ولایت‌های این کشور است که طالبان در بخش‌هایی از آن حضور و فعالیت گسترده‌ای دارد.

کد خبر 5156699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha