پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷

با حضور جهانگیری؛

سامانه جامع مدیریت زمین رونمایی شد

سامانه جامع مدیریت زمین رونمایی شد

سامانه جامع مدیریت زمین با حضور معاون اول رئیس جمهور در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، سامانه جامع مدیریت زمین صبح امروز دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۹ با حضور معاون اول رئیس جمهور در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور به بهره برداری رسید.

در این مراسم معاون اول رئیس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور دارند.

اسحاق جهانگیری در بدو حضور در سازمان جنگل‌ها همچنین از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی و فناوری مراکز تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری بازدید کرد.

مسعود منصور رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری در این مراسم در سخنانی گفت: این سازمان امسال ۹ برنامه محوری را در جهت حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی برای حفاظت بهینه در سال جاری پیش بینی کرده است.

وی افزود: اجرای کاداستر اراضی ملی با اولویت عرصه‌های جنگلی و سواحل، تشخیص، تعیین حدود و آگهی ذخیره گاه‌های جنگلی، تعیین تکلیف مدیریت پارک‌های جنگلی، مدیریت و بهره برداری از مراتع، توسعه زراعت چوب و ساماندهی بهره‌برداری محصولات فرعی، ارتقای پوشش حفاظتی، توسعه دولت الکترونیک، اخذ حقوق دولتی و تقویت منابع اعتباری و توسعه صندوق‌های منابع طبیعی با استفاده از ظرفیت‌های قانونی از این جمله است.

کد خبر 5164549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha