پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم:

نرخ مهاجرت روستایی روند نزولی پیدا کرده است

نرخ مهاجرت روستایی روند نزولی پیدا کرده است

ساری- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به کاهش ۱.۵ درصدی نرخ بیکاری روستایی گفت: نرخ مهاجرت روستاییان نیز روند نزولی پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید عصر سه شنبه در حاشیه نشست با مسئولان استان مازندران با اشاره به برنامه ریزی برای توسعه روستایی در کشور اظهار داشت: میانگین شاخص عمرانی و زیرساختی در روستاها به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: بیش از ۲۲۰ هزار میلیارد ریال از محل منابع بانکی و صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی در کشور در نظر گرفته شده که تاکنون ۱۵۰ هزار میلیارد ریال صرف شده است.

وی با اشاره به کاهش نرخ بیکاری روستایی اظهار داشت: نرخ مهاجرت روستایی نیز به یک دهم درصد کاهش یافته است.

امید اظهار امیدواری کرد که نرخ مهاجرت روستایی با اجرای برنامه‌ها و طرح‌های اشتغال به صفر کاهش یابد.

معاون توسعه روستایی و امور مناطق محروم ریاست جمهوری توجه به اشتغال روستایی را از مهمترین برنامه‌های دولت بیان کرد.

کد خبر 5165966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha