۲۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴

توسط انتشارات واژه‌نگار؛

کتاب روایت زندگی یکی از شهدای مدافع سلامت چاپ شد/«طبیب مهر» آمد

کتاب روایت زندگی یکی از شهدای مدافع سلامت چاپ شد/«طبیب مهر» آمد

کتاب «طبیب مهر؛ روایت زندگی شهید دکتر حبیب‌الله پیروی» نوشته شیرین نیرومنش توسط انتشارات واژه‌نگار منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «طبیب مهر؛ روایت زندگی شهید دکتر حبیب‌الله پیروی» نوشته شیرین نیرومنش به‌تازگی توسط انتشارات واژه‌نگار منتشر و راهی بازار نشر شده است.

حبیب‌الله پیروی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فوق‌ تخصص جراحی عروق و عمومی سال گذشته در ابتدای ورود بیماری کرونا به ایران، به این‌ویروس مبتلا و پس از چند روز درگذشت. او متولد سال ۱۳۳۶ بود و دوران نوجوانی خود را به‌عنوان یکی از شاگردان شهید محمدعلی رجایی در دبیرستان کمال محله نارمک تهران گذراند. او سال ۶۲ مدرک پزشکی عمومی خود را از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دریافت کرد و در سال‌های دفاع مقدس، یکی از اعضای ثابت تیم اضطراری بود و در عملیات‌های مختلف شرکت کرد.

پیروی سال ۶۶ مدرک جراحی عمومی و سال ۶۹ مدرک فوق تخصص خود را در زمینه جراحی عروق دریافت کرد. او سال ۶۷ به استادیاری و سال ۷۴ به دانشیاری و سال ۷۹ هم به درجه استادی جراحی رسید. او را یکی از میراث‌داران دکتر ایرج فاضل می‌دانند. ریاست بیمارستان آموزشی امام حسین (ع)، ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بنیان‌گذاری مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی پزشکی و مهندسی بافت، مدیریت گروه جراحی عمومی بیمارستان آموزشی آیت‌الله طالقانی و مدیریت گروه جراحی دانشکده پزشکی از دیگر موارد کارنامه کاری او هستند. پیروی علاوه بر موارد آموزشی و ارائه مقالات علمی مختلف، سال ۸۴ جایزه بین‌المللی جراحی عروق را از دانشگاه کمبریج انگلستان دریافت کرد.

کتاب «طبیب مهر» دربرگیرنده خاطرات این‌شهید سلامت است که توسط شیرین نیرومنش متخصص زنان و زایمان و همسر شهید پیروی گردآوری و تالیف شده است. این‌کتاب با مقدمه‌ای از سیدعلی مرعشی فوق‌ تخصص عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نویسنده اثر همراه شده است.

عناوین خاطرات مندرج در این‌کتاب به‌ترتیب عبارت‌اند از: شگفتن، یار دبستانی، زندگی، تلاقی،‌ بحبوحه انقلاب، یک پیشنهاد، مبارزه، زندگی حرفه‌ای، بالندگی، سلوک، هم‌نشین، دوست، یک‌خویشاوندْ یک‌همکار، مرکز نانو و دانشکده فناوری نوین، شاگرد به مثابه حبیب، سجایای اخلاقی، استاد به مثابه پدر، متانت، صمیمیت، پدرانه،  آفتابی که خیلی زود از ما غروب کرد، روزنه‌ای به دلتنگی.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

با افراد در هر شغل و رتبه اجتماعی، چنان صمیمی رفتار می‌کرد که او شیفته ایشان می‌شد. سال ۱۳۷۹ در سفر کربلا، جوانی داخل هواپیما کنار ایشان نشسته بود. ناهار هواپیما را خورد و سیر نشد. ایشان غذای خودشان را به آن جوان دادند و گفتند اشتها ندارند. همین باب دوستی را باز کرد. در عراق، همراه داشتن مفاتیح ممنوع بود. این جوان مفاتیح ما را گرفت و با لطایفی از مرز رد کرد. برای دوربین ما مشکلی پیش‌ آمد، این جوان دوربین خودش را در اختیار ما قرار داد و انتهای سفر، فیلم آن را هم تحویل ما داد. مدتی پس از سفر که برای تحویل عکس‌های خودش به دفتر ایشان رفته بود، تازه متوجه شده بود که ایشان رئیس دانشگاه هستند. بسیار تحت تاثیر قرار گرفت و رابطه دوستی تازه شروع شد.

این‌کتاب با ۱۰۱ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۷ هزار تومان منتشر شده است.

مراسم گرامیداشت اولین‌سالگرد شهادت شهید پیروی دیروز پنجشنبه ۲۱ اسفند سر مزار او در بهشت‌زهرا برگزار و توزیع کتاب «طبیب مهر»‌ نیز از همان‌روز آغاز شد.

کد خبر 5167545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha