پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

رایزنی تلفنی «آنتونیو گوترش» با وزیر خارجه عمان درباره یمن

رایزنی تلفنی «آنتونیو گوترش» با وزیر خارجه عمان درباره یمن

دبیرکل سازمان ملل متحد در تماس تلفنی با وزیر خارجه عمان با وی در خصوص تحولات یمن بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد به صورت تلفنی با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان گفتگو کرد. دو طرف در جریان این تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات منطقه و به ویژه تحولات یمن بحث و تبادل نظر کردند.

بر اساس این گزارش، گوترش و البوسعیدی در جریان تماس تلفنی مذکور ضمن تأکید بر ضرورت پایان جنگ یمن، بر لزوم تحقق راهکار سیاسی برای برون رفت از بحران این کشور تأکید کردند. با این‌حال، دبیرکل سازمان ملل باز هم حاضر نشد تجاوزگری عربستان سعودی علیه یمنی‌ها را محکوم کند.

در همین ارتباط، وزارت خارجه عمان نیز با صدور بیانیه‌ای در رابطه با دیدار گوترش با البوسعیدی اعلام کرد: وزیر خارجه عمان تأکید کرد که مسقط به تلاش‌های خود برای پایان جنگ یمن ادامه می‌دهد.

این تماس تلفنی پس از آن انجام شد که آمریکایی‌ها مدعی شدند طرحی را به منظور برقراری آتش بس در یمن ارائه کرده اند. این درحالی است که مقامات دولت نجات ملی یمن اعلام کردند طرح واشنگتن همان طرح ریاض است و آمریکا با چنین طرحی، حمایت خود از متجاوزان را ثابت نمود.

کد خبر 5168768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha