به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام سید میریعقوب موسوی در خطبههای نماز جمعه این هفته زنجان با تاکید بر این که مقاومت 33 روزه حزب الله درمقابل ارتش مجهزاسرائیل، غرب را به وحشت انداخت اظهار داشت: حزب الله در مقاومت نابرابر خود، اسرائیل، مجهزترین ارتش جهان را شکست داد و این امر باعث تزلزل موقعیت آمریکا واسرائیل در منطقه شد.
وی پیروزی حزب الله در مقاوت 33روز را باعث ایجاد چالش اساسی در برنا مه ریزی های دولت های غربی به ویژه آمریکا در منطقه دانست و تاکید کرد: آنچه در مقاومت 33 روزه حزب لله لبنان اتفاق افتاد چیزی نبود که غرب آن را تصور می کرد به همین خاطر سعی درتضعیف آن داشت.
موسوی دکترین غرب را درمنطقه خاورمیانه برگرفته از خوی استعمارگری و مقابله با اشاعه اسلام و آزادی خواهی عنوان کرد و اظهار داشت: غرب برای تحقق این هدف شوم خود از هر ابزاری استفاده می کند.
وی با تاکید بر این که مقاومت حزب الله برگرفته از انقلاب بزرگ ملت ایران به رهبری امام خمینی(ره)بود اظهارداشت: سید حسن نصرالله امروز به رهبری بزرگ برای ملت های مسلمان عرب و غیرعرب تبدیل شده است.
موسوی در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه زنجان اعلام کرد: فتوای مفتی های بی خبر از حق و حقیقت عربستان برای تخریب آثار ائمه شیعه، بسیار تاسف بار است.
وی تصریح کرد: مفتیهای عربستان که خود را مسلمان می نامند در حقیقت با گفتار و اعمال خود آب به آسیاب دشمن صهیونیستی و نوکران امپریالیسم میریزند.
نظر شما