به گزارش خبرنگار مهر، حسن رخشاد ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین آمارهای کرونایی در استان گیلان، اظهار کرد: از هفته گذشته با شدت گرفتن حضور مسافران در استان گیلان شاهد افزایش آمارها بوده ایم.
وی با بیان اینکه متأسفانه حضور مسافران و افزایش ترددها شرایط را برای استان گیلان سخت کرده است، افزود: در حال حاضر ۶۴۱ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان گیلان بستری هستند که نشان دهنده جهش زیاد تعداد بیماران است.
مدیر گروه بیماریهای مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۶۸ بیمار طی شبانه روز گذشته بستری شده اند، ادامه داد: در مقایسه با روز گذشته مجموع بیماران کرونایی در استان ۵۶ نفر افزایش یافته است.
وی از بد حالی ۹۳ بیمار و بستری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای استان گیلان خبر داد.
رخشاد با تأکید بر اینکه با توجه به این شرایط مردم به جز موارد ضروری از منزل خارج نشوند، گفت: رعایت دستور العمل های بهداشتی و استفاده از ماسک، عدم برگزاری دورهمی و مراسم عزا و عروسی باید در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما