پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

مرکز تجمیعی برای واکسیناسیون کرونا در زنجان راه‌اندازی می شود

 مرکز تجمیعی برای واکسیناسیون کرونا در زنجان راه‌اندازی می شود

زنجان-رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه مرکز تجمیعی برای واکسیناسیون راه‌اندازی خواهد شد، گفت: این مرکز نیازمند ۳۰ مرکز با حداقل ۵۰ نفر نیروی انسانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز قزلباش بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران، گفت: در حوزه بهداشت به دلیل بیماری کرونا به ویژه واکسیناسیون کودکان تعطیل نشده و به خوبی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برخی از سالمندان از تزریق واکسن جلوگیری می‌کنند، اظهار کرد: واکسیناسیون اجباری نیست اما باید اطلاع رسانی لازم در این زمینه انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه تغییر رنگ در شهرستان‌های استان وجود دارد، گفت: دوباره محدودیت‌ها در استان تداوم می‌یابد.

قزلباش به واکسیناسیون عمومی اشاره کرد و افزود: احتمال افزایش واکسیناسیون طی ماه‌های آینده برای چندین میلیون نفر در کشور فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه مرکز تجمیعی برای واکسیناسیون نیز راه‌اندازی خواهد شد، گفت: این مرکز نیازمند ۳۰ مرکز با حداقل ۵۰ نفر نیروی انسانی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه روزانه ۴۳ خدمت در سیستم بهداشتی و درمانی استان زنجان ارائه می‌شود، افزود: نباید به دلیل بیماری کرونا خدمات درمانی و بهداشتی تعطیل شود.

قزلباش تصریح کرد: برای رسیدن به ایمنی در برابر بیماری کرونا باید ۶۰۰ هزار زنجانی واکسن کرونا دریافت کنند.

کد خبر 5205820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha