پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱

فرماندار صحنه:

۱۱۵ شعبه اخذ رأی برای انتخابات ۱۴۰۰ در صحنه مستقر می‌شود

۱۱۵ شعبه اخذ رأی برای انتخابات ۱۴۰۰ در صحنه مستقر می‌شود

کرمانشاه- فرماندار شهرستان صحنه گفت: یک صد و ۱۵ شعبه اخذ رأی برای انتخابات ۱۴۰۰ در این شهرستان مستقر می‌شود.

علیرضا حیدری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه یک صد و ۱۵ شعبه اخذ رأی برای انتخابات در شهرستان صحنه مستقر می‌شود، اظهار کرد: از این تعداد ۳۴ شعبه ثابت و یک شعبه سیار برای شهر صحنه، ۲ شعبه ثابت برای دینور و ۸۷ شعبه اخذ رأی برای روستاها است.

وی افزود: ۴۱ داوطلب در ۲ شهر صحنه و دینور و ۷۸۷ داوطلب در روستاها ثبت نام کرده که از این تعداد ۲۱ نفر در شهرها و ۷۶۱ نفر برای یک صد و ۵۱ روستای شهرستان صحنه که در آن‌ها انتخابات برگزار می‌شود، تأیید صلاحیت شدند.

فرماندار شهرستان صحنه خاطرنشان کرد: سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا ستادها اجازه برگزاری تجمعات انتخاباتی را نداشته و تا پیش از آغاز زمان تبلیغات انتخابات در صورت مشاهده تبلیغات نامزدها در فضای مجازی تذکرهای لازم داده می‌شود.

حیدری با بیان اینکه مشارکت حداکثری مردم در این دوره حساس از انتخابات مسئله مهمی است، گفت: اقشار، احزاب و گروه‌های مختلف باید با وحدت مسائل حاشیه‌ای را کنار گذاشته و انتخابات را پرشور برگزار کنند.

کد خبر 5222583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha