پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان:

قلم باید در خدمت رشد الهی مردم باشد

قلم باید در خدمت رشد الهی مردم باشد

همدان _رئیس اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان گفت: خداوند متعال در قرآن کریم به قلمی قسم خورده که در خدمت رشد و تعالی الهی جوامع بشری باشد نه قلمی که منشا نشر اندیشه های شیطانی باشد.

حجت الاسلام ناصر حسنی در گفت و گو با خبرنگار مهر در تویسرکان بیان کرد: از منظر قرآن کریم، قلم به عنوان نماد تفکر و آگاهی بشر محسوب می‌شود و آنقدر مقدس است که خداوند به آن قسم یاد کرده است.

وی افزود: امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار انقلاب اسلامی معتقد بودند قلم، علم و بیان سازنده و الهی می‌تواند جوامع بشری را بسازد و این به معنای ارزش غیر قابل انکار قلم است.

حسنی تصریح کرد: در جامعه مدرن امروزی همانگونه که می‌بینیم اگر قلم و فکر الهی و برای رضای خدا نباشد، جوامع بشری را به مصیبت‌های خسارت باری همچون بمب اتم و کشتار بی گناهان دچار می‌کند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان با تاکید بر اینکه امام خمینی (ره) مردی بود که علم و اندیشه الهی داشت و این مکتب او را بر آن داشت تا دست به انقلابی عظیم زده و مردم مسلمان و آزاده جهان را از زیر سلطه امپریالیسم نجات بدهد، ادامه داد: امام راحل به ما آموخت که قلم ما، فکر ما، کار ما و نفس کشیدن ما برای خداوند و در جهت خدمت به انسان‌ها باشد.

کد خبر 5251635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha