دکتر حسین توکلی درگفتگو با خبرنگار مهر افزود: نتایج آزمون سراسری سال 86 هم اکنون بر روی سایت سازمان سنجش قرار دارد و داوطلبان می توانند با وارد کردن شماره پرونده و مشخصات شناسنامه ای و یا شماره داوطلبی و مشخصات شناسنامه ای از نتایج اولیه خود مطلع شوند.
وی اظهار داشت : براساس برنامه زمانی برگ مخصوص حاوی شماره پرونده، شماره کاربر وشماره رمز نیزبه همراه دفترچه انتخاب رشته ودستورالعمل ورود به سایت ازفردا 10 مرداد تا 11مردادماه صبح و بعد از ظهر در 382 شهرستان و بخش کشور توزیع می شود و داوطلبان لازم است با توجه به سال تولد برای دریافت اقدام کنند.
معاون اجرایی سازمان سنجش گفت: برگ مخصوص حاوی شماره رمز وکاربر درهمان حوزه توزیع کارت در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه در آزمون سراسری 86 بیش از 850 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند اظهار داشت: داوطلبان باید پس از دریافت دفترچه راهنما با توجه به گروه های آزمایشی مجاز با مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته و بر اساس رشته های تحصیلی مورد علاقه و کسب اطلاعات لازم در زمینه رشته مورد علاقه، نسبت به انتخاب حداکثر 100 کد رشته محل اقدام کنند.
توکلی به داوطلبان توصیه کرد : داوطلبان به ترتیب اولویت کد رشته محل های انتخابی خود را از میان کد رشته محل های مورد علاقه در فرم پیش نویس وارد کنند. همچنین هر داوطلب از گروه آزمایشی مجاز می تواند حداقل 2 رشته نیمه متمرکز را نیز انتخاب کند.
وی با اشاره به مدت زمان انتخاب رشته گفت : آخرین مهلت برای انتخاب رشته کنکور سراسری 86 تا ساعت 24 روز شنبه 20 مرداد ماه پیش بینی شده است وداوطلبان تنها در این فاصله زمانی می توانند با وارد کردن شماره پرونده، رمز و کاربری انتخاب رشته کنند.
معاون سازمان سنجش بهترین وآگاه ترین فرد را برای انتخاب رشته خود داوطلب دانست وافزود: مجازین انتخاب رشته با مطالعه کامل دفترچه انتخاب رشته بهترین و متخصص ترین فرد برای انتخاب رشته خود هستند که می توانند تنها بر حسب علاقه انتخاب رشته کنند.
وی ادامه داد: اگر قرار باشد داوطلبان از میان 100 کد رشته محلی منحصرا در یک رشته قبول شوند، درج آن رشته در محل اول با صدم تفاوتی ندارد و انتخاب رشته برحسب علاقه باید در صورتی باشد که داوطلب در صورت قبولی در یک رشته حسرت کد رشته محل بعدی را نخورد.
توکلی به گزینش بومی اشاره کرد و گفت: پذیرش بومی همه ساله وجود دارد. برخی رشته ها بومی، برخی ناحیه ای و برخی قطبی هستند. بدین ترتیب درصورتی که داوطلبی، رشته مورد علاقه خود را در ناحیه، بوم و یا قطب محل زندگی خود انتخاب کرده باشد، از امتیاز مربوط به پذیرش بهره مند می شود.
وی اضافه کرد: بین 60 تا 80 درصد ظرفیت ها به داوطلبان بومی آن استان، ناحیه یا قطب تعلق می گیرد.
معاون اجرایی سازمان سنجش درخصوص ظرفیت ها خاطر نشان کرد: برای دوره های روزانه، شبانه، پیام نور، نیمه حضوری و غیرانتفاعی 443 هزار و 540 نفر و برای مراکز تربیت معلم 14هزار و 200 نفر ظرفیت در نظر گرفته شد.
نظر شما