پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۱

استاندار ایلام:

روند واکسیناسیون در استان ایلام مناسب است

روند واکسیناسیون در استان ایلام مناسب است

ایلام-استاندار ایلام با اشاره به اینکه روند واکسیناسیون در استان ایلام مناسب است، گفت: همراهی و همکاری مردم در اجرای دستورالعمل‌ها تاکنون خوب بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوذری عصر سه شنبه در بازدید از مبادی ورودی و خروجی زرنه در شهرستان ایوان و مرکز واکسیناسیون ایوان با اشاره به روند افزایشی کرونا در کشور و به تبع آن در استان، بر ضرورت رعایت پروتکل‌ها، اجرای دستورالعمل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی در تعطیلات پیش رو تاکید کرد و اظهار داشت: وضعیت خوبی در کشور و استان حاکم نیست و تعداد مبتلایان، بستری‌ها و فوتی‌ها همچنان در حال افزایش است.

وی با بیان اینکه در این شرایط مهمترین عاملی که ایمنی ایجاد می‌کند و سیستم پزشکی نیز بر آن تاکید دارند موضوع واکسیناسیون است، عنوان کرد: روند واکسیناسیون در استان خوب و تأثیر گذار است به گونه‌ای که با امکانات موجود و تلاش‌های مجموعه ستاد کرونا و دانشگاه علوم پزشکی دیروز با واکسینه کردن تعداد هشت هزار و ۸۰ نفر رکورد جدیدی در استان را ثبت کردیم.

استاندار ایلام گفت: موضوعی که امروز به خوبی مدیریت و اجرا شده همت و تلاش نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌ها در کنترل مبادی ورودی و خروجی، اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و اجرای محدودیت‌ها است که جای تقدیر و تشکر دارد.

نوذری با بیان اینکه تعطیلات ها به معنای این است که مردم صرفاً در خانه بمانند، از مردم خواست در ایام باقیمانده در خانه بمانند و پروتکل‌ها را رعایت کنند تا انشااله در پایان نتایج ملموسی از بهبود شرایط را شاهد باشیم.

وی با تقدیر و تشکر از مردم در ایام تعطیل و رعایت پروتکل‌ها گفت: در ادامه تعطیلات همراهی و همکاری مردم در اجرای دستورالعمل‌ها بسیار راهگشاست، که امیدواریم این همکاری منتج به کاهش روند افزایشی مبتلایان و کم شدن تعداد فوتی‌ها گردد.

نوذری با بیان اینکه اصناف و بازاریان در این ایام با ۹۰ درصد رعایت پروتکل‌ها، همکاری خوبی در روند مهار بیماری داشته‌اند، ازدست اندرکاران و تمامی صنوف تقدیر کرد

کد خبر 5283848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha