پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ شهریور ۱۴۰۰، ۰:۵۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

بیش از ۲۴۳ هزار دوز واکسن کرونا در سیستان و بلوچستان تزریق شد

بیش از ۲۴۳ هزار دوز واکسن کرونا در سیستان و بلوچستان تزریق شد

زاهدان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ۲۴۳ هزار و ۲۳۳ دوز واکسن کرونا تاکنون در حوزه زیر پوشش این دانشگاه تزریق شده است.

سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۲۴۳ هزار و ۲۳۳ دوز واکسن کرونا تاکنون در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تزریق شده و واکسیناسیون گروه‌های سنی بالای ۳۰ سال نیز از دیروز در سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه تزریق این واکسن‌ها از شدت بیماری کاسته و کاهش مرگ و میر را به همراه دارد، ادامه داد: از همین رو جمعیت سنی بالای ۳۰ سال متولدین ۱۳۷۰ و قبل از آن می‌توانند جهت دریافت واکسن کرونا به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: شایعات عوارض واکسن کاملاً بی پایه و اساس است و در حال حاضر واکسن‌هایی که مورد تأیید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است، بسیار اثربخش و ایمن در مقابل ویروس کرونا است.

وی تصریح کرد: موفقیت‌های اخیر در کاهش مبتلایان و به دنبال آن پایین آمدن مرگ و میر ناشی از کرونا، ماحصل تلاش‌های بی وقفه در بحث بیماریابی و غربالگری، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و پوشش واکسیناسیون بوده است و استمرار این شرایط نیازمند همراهی بیشتر مردم در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و مراجعه جهت ترزیق واکسن خواهد بود.

کد خبر 5294143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha