پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۴۷

رئیس بیمارستان آق قلا:

سی تی اسکن بیمارستان آق قلا هفته آینده به بهره برداری می رسد

سی تی اسکن بیمارستان آق قلا هفته آینده به بهره برداری می رسد

آق قلا- رئیس بیمارستان آل جلیل آق قلا گفت: دستگاه سی تی اسکن بیمارستان آق قلا هفته آینده به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا زارع پیش از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: با پیگیری‌های انجام شده، یک دستگاه سی تی اسکن ۱۶ اسلایس در بیمارستان آل جلیل آق قلا نصب شده که در هفته آینده به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس بیمارستان آل جلیل آق قلا افزود: ارائه خدمات ایمن و استاندارد از اهداف اصلی ما بوده و امیدواریم این دستگاه بتواند نیازهای درمانی بیماران بیمارستان آل جلیل آق قلا را به خوبی تامین کند.

وی گفت: ظرفیت های بالقوه مهم و ارزشمندی در بیمارستان آل جلیل داریم که می توانیم در سطح استان و کشور مطرح و پذیرای بیماران خارج از شهرستان و استان باشیم.

زارع با اشاره به ضرورت رعایت رفتار ایمن در مقابل ویروس کرونا، توضیح داد: تا زمانی که رفتار ایمن نداشته باشیم نمی توانیم بر کرونا غلبه کنیم و باید اماکن عمومی پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم.

رئیس بیمارستان آل جلیل آق قلا گفت: هم اکنون در حال گذر از پیک پنجم بیماری کرونا هستیم و پیک پنجم سنگین ترین و سخت ترین پیک کرونا بوده است.

زارع ضمن قدردانی از همراهی خیران و نیکوکاران گفت: قبل از بیماری کرونا پنج تخت آی سی یو داشتیم اما هم اکنون این عدد به ۱۴ تخت رسیده است.

وی با اشاره به تعمیر و بازسازی آسانسور بیمارستان هم بیان کرد: یکی از دغدغه های ما در ایام کرونا خرابی آسانسور بود که با هزینه کرد ۳۰۰ میلیون تومان، بازسازی و تعمیر شد و در حال حاضر هر دو آسانسور بیمارستان سالم و کار می کنند.

کد خبر 5301855

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha