پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶

استاندار خوزستان:

مشکل آب‌گرفتگی خوزستان تا ۲ سال آینده حل می‌شود

مشکل آب‌گرفتگی خوزستان تا ۲ سال آینده حل می‌شود

اهواز- استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه راهکارهای حل مشکلات این استان به دو بخش کوتاه‌مدت و بلندمدت تقسیم شد، گفت: مشکل آب‌گرفتگی خوزستان تا دو سال آینده حل می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان عصر امروز شنبه در حاشیه نشست بررسی پروژه‌های فاضلاب و دفع آب‌های سطحی خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهار آب‌های سطحی و دفع آب فاضلاب یکی از مشکلات استان خوزستان به‌خصوص در برخی از شهرها مثل بندر امام، ماهشهر و اهواز حادتر است که سال‌های گذشته باعث نارضایتی مردم و بروز مشکلاتی برای آنها شد.

استاندار خوزستان افزود: این جلسه را با هدف بررسی آخرین وضعیت، احصای مشکلات، گزارش عملکرد اقدامات انجام شده در دو سال اخیر، میزان اجرایی شدن مصوبات و همچنین بررسی اقداماتی که باید تداوم داشته باشد، برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه راهکارها در راستای حل مشکلات استان خوزستان به دو بخش کوتاه‌مدت و بلندمدت تقسیم بندی شده است، تصریح کرد: در کوتاه‌مدت باید اقدامات سریع و این آمادگی را برای پاییز روبه‌رو داشته باشیم تا مردم دچار مشکلات نشوند.

استاندار خوزستان گفت: در بلندمدت نیز جلسات و اجرای طرح‌ها را ادامه می‌دهیم تا ظرف دو سال آینده این مشکل (آب‌گرفتگی) را برای همیشه از چهره خوزستان بزداییم.

خلیلیان اظهار کرد: یک کارگروه تشکیل شده تا به‌صورت میدانی گزارش‌های ارائه شده دستگاه‌های اجرایی و میزان تحقق آنها را بررسی کنند.

کد خبر 5302304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha