پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۸۶، ۹:۱۱

بهزیستی آمادگی نگهداری متکدیان ایدزی را دارد ؛ وزارت کشور مجوز صادر کند

بهزیستی آمادگی نگهداری متکدیان ایدزی را دارد ؛ وزارت کشور مجوز صادر کند

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی ، از اعلام آمادگی این سازمان به وزارت کشور جهت نگهداری متکدیان ایدزی خبرداد .

سید مهدی سید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : بر اساس مصوبه شورای اجتماعی وزارت کشور، سازمان بهزیستی ، مسئولیت نگهداری موقت ، شناسایی و تعیین تکلیف متکدیان را بر عهده دارد اما در این مصوبه اشاره ای به متکدیان ایدزی نشده است ، با این حال بنا داریم در جهت سامان دهی این قشر، نگهداری متکدیان مذکور را نیز بپذیریم.

وی تصریح کرد : سازمان بهزیستی برای نگهداری متکدیان ایدزی 3 شرط تعیین کرده به این ترتیب که ابتدا ، معاونت اجتماعی وزارت کشور و یا شورای عالی رفاه مجوز قانونی لازم برای نگهداری این قشر را صادر کند و دراین مجوز، بهزیستی را مسئول این امر عنوان کند.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی ، تخصیص بودجه لازم برای بهزیستی و همکاری دستگاههای متولی با بهزیستی را از دیگر شروط سازمان برای نگهداری متکدیان ایدزی عنوان کرد و افزود : باید اعتبار لازم برای نگهداری این افراد در اختیار بهزیستی قرار گیرد، همچنین دستگاههای متولی نیز باید مکلف به همکاری با بهزیستی در این امر شوند .

سید محمدی خاطر نشان کرد: در کشور ما مسائلی همچون متکدیان ایدزی تا زمانیکه سازمان و ارگانی وارد عمل نشود اصولا سامان نمی گیرد و چنین مضوعاتی در جامعه بسیار مشاهده می شود.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت : آمادگی سازمان بهزیستی را برای نگهداری متکدیان ایدزی به وزارت کشور اعلام کرده ایم و منتظر صدور مجوز لازم در این مورد هستیم .

کد خبر 530808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha