۳۰ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰

فرماندار مهران خبر داد؛

دستگیری ۵۰۰ نفر در مرز مهران به دلیل تردد غیرمجاز

دستگیری ۵۰۰ نفر در مرز مهران به دلیل تردد غیرمجاز

ایلام-فرماندار مهران از دستگیری ۵۰۰ نفر در مرز مهران به دلیل تردد غیرمجاز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید کاکی ظهر سه شنبه در نشست ستاد اربعین در پایانه مرزی مهران اظهار کرد: به دلیل اینکه تا بازگشت زائران از عتبات عالیات و ورود آنان به مرز فرصت اندکی باقیمانده است، همه دستگاه‌های مرتبط با اربعین باید آمادگی لازم را داشته باشند.

وی افزود: مرز مهران همچنان بسته و هرگونه تردد به سوی عتبات عالیات ممنوع است و در مبادی‌های ورودی مهران تمامی ترددها کنترل و در صورت مشاهده عودت داده می‌شود.

کاکی تصریح کرد: ۵۰۰ زائر غیر مجاز در نقطه صفر مرزی دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند و ۷۰۰ نفر در ورودی شهر مهران نیز برگشت خورده‌اند.

فرماندار مهران در خصوص تمهیدات برگشت زائران از عتبات عالیات نیز تاکید کرد: در برگشت زائران تنها امکانات اولیه نظیر آب آشامیدنی و خودرو در اختیار آنان قرار می‌گیرد و این عزیزان به صورت مستقیم از مرز به سمت مقصد راهی خواهند شد.

وی گفت احتمالاً ۷۰ درصد زوار از مرز مهران وارد کشور شوند، تأمین اتوبوس برای جابجایی زوار باید توجه شود تا شاهد مشکل نباشیم.

کد مطلب 5310326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha