مهدیار داوودی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به پایان ماه محرم و صفر اظهار کرد: شرایط کرونایی امسال باعث شد تا مراسمهای عزاداری ماه محرم و صفر با شرایط خاصی در سطح استان قزوین برگزار شود.
وی افزود: علی رغم برآوردها، محدودیتها مانع حضور مردم در هیئتهای عزاداری نشد و مراسم عزاداری در سطح استان قزوین با تنوع و شکل بسیار خوبی و مهمتر از همه با رعایت نکات بهداشتی برگزار شد.
کارشناس هنر و رسانه تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: در همین راستا مستندی ۱۳ دقیقهای از فعالیتهای هیئتهای مذهبی در این ایام به کارگردانی ساروخانی تولید و از آن رونمایی شد.
وی تاکید کرد: مستند «پناه نسلها» فعالیت ۱۵ هیئت مذهبی در استان و همچنین تعدادی از موکبهای مستقر در سطح استان را به نمایش گذاشته است.
داوودی اضافه کرد: طرحهایی همچون هر کوچه شهید یک حسینه، گزارشی از برنامه تلویزیونی خیمه گاه، مراسم تعزیه سطح استان و همچنین عزاداریهای هئیتها با رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله بخشهای این مستند است.
وی در پایان یادآور شد: این مستند میتواند در برشی کوتاه، بخشی از فعالیتهای بزرگ صورت گرفته در هیئتهای مذهبی استان قزوین برای تکریم شعائر دینی در ایام محرو و صفر را به نمایش بگذارد.
نظر شما