پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ مهر ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷

سخنگوی علوم پزشکی هرمزگان:

شهروندان جامانده از واکسن به پایگاه‌های بسیج محلات مراجعه کنند

شهروندان جامانده از واکسن به پایگاه‌های بسیج محلات مراجعه کنند

بندرعباس- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: افرادی که هنوز بنابه هر دلیلی موفق به دریافت واکسن کرونا نشده‌اند می‌توانند با مراجعه به پایگاه بسیج محله خود واکسن را تزریق کنند.

فاطمه نوروزیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا در ایران، همواره سازمان‌های مردمی همراه با سیستم بهداشتی و کادر درمان به مبارزه با ویروس کرونا پرداختند.

وی تصریح کرد: نیروهای مردمی بسیج در قالب طرح‌های مختلف مانند شهید سلیمانی در تمام دوره‌های مقابله با بیماری کووید -۱۹ همراه مردم و کادر درمان بودند. ضد عفونی اماکن عمومی، فرهنگ‌سازی، حضور در بیمارستان‌ها و … از جمله اقدامات این تشکل مردمی است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ذکر این نکته که در دوران تزریق عمومی واکسن نیز از ظرفیت‌های بسیج استفاده شد، ابراز داشت: در حال حاضر طرحی تحت عنوان «واکسیناسیون محلات بندرعباس» در حال اجرا است که در آن به کمک نیروهای بسیج به افرادی که تا امروز واکسن کرونا دریافت نکردند، واکسن تزریق شود.

نوروزیان با اشاره به همکاری بسیج جامعه پزشکی هرمزگان برای واکسیناسیون عمومی، تشریح کرد: افرادی که هنوز بنابه هر دلیلی موفق به دریافت واکسن کرونا نشده‌اند می‌توانند با مراجعه به پایگاه بسیج محله خود واکسن را دریافت کنند.

وی با ذکر این نکته که این طرح برای تمام افراد بالای ۱۲ سال در سطح بندرعباس اجرا می‌شود، مطرح کرد: این طرح از امروز آغاز می‌شود.

کد خبر 5330815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha