به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب دبیرنژاد اظهار کرد: همکاری مردم و معتمدین با راه وشهرسازی و شهرداری در محلات بافت فرسوده کم نظیر است و مردم با دل و جان آماده همکاری برای نوسازی بافت فرسوده و بازگشایی معابر هستند.
وی سنددار نبودن منازل در محدوده بافت فرسوده را یکی از چالشهای عدم اتمام پروژه دانست و تصریح کرد: امکان تردد خودرو در برخی از کوچههای بافت فرسوده وجود ندارد. با موتور سیکلت نیز به سختی می توان در آن محلات تردد کرد که در صورت بروز کوچکترین حادثه ای با بحران انسانی مواجه خواهیم بود.
عضو شورای شهر بندرعباس ضمن تقدیر از از بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در واگذاری اسناد مالکیت به ساکنین بافت فرسوده بندرعباس، تصریح کرد: اکثر ساکنین در این مناطق از قشر متوسط و آسیب پذیر شهر هستند و توانایی پرداخت مبالغ اعیانی به نرخ کارشناسی جهت اخذ سند را ندارند و از طرف دیگر رای صادره در دیوان عدالت اداری و ابطال نحوه قیمت گذاری قبلی، نگرانی های مردم را افزایش داده است.
دبیرینژاد ابراز داشت: برای حل مشکل مردم در باف فرسوده در مرحله اول با قانونگذاری مناسب هزینه های سند دار شدن منازل مردم در این مناطق باید کاهش پیدا کند و پس از آن نسبت به جذب سرمایه گذار جهت نوسازی این بافت اقدام شود.
عدم توسعه زیرساختهای شهرک «پیامبر اعظم»، یک روستای محروم را در مجاورت بندرعباس ایجاد کرده است
وی بیان داشت: احداث شهرک پیامبر اعظم برای سکونت فوری مردم فاقد مسکن و مستاجرین اقدام خوبی بود اما بیش از ده سال از ساخت آن گذشته و هنوز فاقد زیرساخت های مناسب شهری است. همین موضوع این شهرک را به یک روستای بزرگ محروم در مجاورت بندرعباس تبدیل کرده است.
عضو شورای شهر بندرعباس اظهار کرد: در سفر روز گذشته کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مقرر شده که مشکل سند دار شدن اراضی بافت فرسوده بندرعباس از طریق مجلس پیگیری شود و ستاد بازآفرینی شهری ایران نیز در قالب تفاهم نامه ای نسبت به سرمایه گذاری در مناطق بافت فرسوده بندرعباس اقدام کند.
نظر شما