پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲

استاندار آذربایجان غربی:

منابع بانک‌های دولتی و خصوصی در داخل استان استفاده شود

منابع بانک‌های دولتی و خصوصی در داخل استان استفاده شود

ارومیه - استاندار آذربایجان غربی با اشاره به عملکرد بانک‌ها در پیشرفت پروژه‌های عمرانی و اقتصادی استان، گفت: منابع بانک‌های استانی باید در داخل استان استفاده و سرمایه‌گذاری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان ظهر دوشنبه در جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اظهار کرد: بانک‌ها باید گزارشی از عملکرد جذب، مصارف و منابع خود ارائه دهند تا میزان انتفاع استان و واحدهای استانی از سرمایه‌های داخل استان مشخص شود و در غیر این صورت و استفاده از از منابع داخلی در خارج از استان از طریق قانونی با بانک‌ها برخورد می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه انتظار می‌رود تمامی بانک‌های دولتی و خصوصی در جلسات کمیسیون هماهنگی حضور داشته و عملکرد و اقدامات دوره‌ای خود را ارائه دهند، خاطر نشان کرد: جلوگیری از حرکات و اقدامات جزیره‌ای برخی بانک‌ها در دستور کار قرار دارد.

استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: افزایش جذب منابع مدنظر قرار گیرد تا بتوان با استفاده از این مهم جهشی در برنامه‌های اقتصادی و عمرانی استان داشته باشیم و بر اساس اولویت‌ها در بخش‌های مختلف تسهیلات بانکی هدایت شود.

معتمدیان با بیان اینکه زمینه سرمایه گذاری در استان فراهم است و ما از سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای حضور در استان دعوت می‌کنیم، عنوان کرد: سرمایه گذاران بزرگ استانی حساب‌های خود را به بانک‌های آذربایجان غربی منتقل کنند.

وی با اشاره به تغییر قانون ضمانت واحدهای تسهیلاتی نزد بانک‌ها، اظهار کرد: اصلاح ضمانت املاک خارج از طرح سرمایه‌گذاری توسط بانک‌ها که تصمیمی حاکمیتی است باید پیگیری و با سرمایه‌گذاران طرح‌ها بیش‌ازپیش همکاری شود.

معتمدیان حمایت از تولید توسط دولت را از اهداف و اولویت‌های اصلی دانست و تصریح کرد: همگان باید در راستای رسیدن به شعار سال گام برداریم و شعار تولید، پشتیبانی و مانع زدایی را در بهترین شکل ممکن در جامعه جاری کنیم ازاین‌رو هر هفته یک روز کامل را برای رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی اختصاص داده و به صورت میدانی از واحدها بازدید خواهیم کرد.

استاندار آذربایجان غربی عنوان کرد: نیاز روز واحدهای تولیدی و صنعتی استان تأمین و تزریق سرمایه در گردش و سرمایه ثابت است که با انجام این مهم خط‌های تولید و شیفت کاری واحدها افزایش یافته و در نهایت سبب افزایش اشتغال‌زایی می‌شوند.

معتمدیان توجه به بخش عمران، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، فعالیت مجدد واحدهای راکد، تأمین منابع مالی مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی را از مهم‌ترین موارد مدنظر استان عنوان کرد و یادآور شد: از مهم‌ترین پروژه‌ها می‌توان به احداث راه، راه‌آهن و موارد مربوط به فرودگاه‌ها اشاره کرد که می‌توانند سبب شکوفایی اقتصادی شوند.

کد خبر 5346881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha