پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۲۵

استاندار گیلان:

ظرفیت های کود آلی رشت باید به بازیافت ۵۰۰ تن زباله افزایش یابد

ظرفیت های کود آلی رشت باید به بازیافت ۵۰۰ تن زباله افزایش یابد

رشت- استاندار گیلان با تأکید بر تسریع در اجرا، تکمیل و بهره برداری از پروژه کود آلی رشت، گفت: باید ظرفیت بازیافت زباله در این شرکت را به ۵۰۰ تن افزایش دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف شرکت کود آلی رشت در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت موضوع مدیریت پسماند در استان گیلان، اظهار کرد: پروژه‌های باید بر اساس زمان بندی‌های انجام شده تکمیل و بهره برداری شود.

وی با تأکید بر ضرورت به روز رسانی اقدامات شرکت کود آلی تا پایان ماه جاری، افزود: اقداماتی خوبی در این زمینه اما باید ظرفیت بازیافت این شرکت را به ۵۰۰ تن زباله در روز برسانیم.

استاندار گیلان همچنین به اجرای فاز دوم شرکت کود آلی رشت نیز اشاره و اضافه کرد: باید اقدامات این فاز به صورت روز شمار دنبال و تا پایان سال بهره برداری شود زیرا بهره برداری از این فاز ظرفیت شرکت را به بازیافت ۵۰۰ تن زباله می‌رساند.

وی با بیان اینکه احداث و تکمیل نیروگاه زباله سوز نیز تسریع شود، ادامه داد: باید تلاش کنیم تا ظرفیت ۶۰۰ تنی این زباله سوز را به هزار و ۱۰۰ تن افزایش دهیم زیرا معضلات زباله فقط در شهر رشت نیست و باید به صورت یک پهنه در استان، دیده شود.

عباسی با اشاره به اینکه ۱۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای به روزآوری، فاز دوم بازیافت و نیروگاه زباله سوز موجود است، افزود: سرعت عمل و کار جهادی همراه با همدلی و وفاق، منجر به دستیابی به اهداف تعیین شده در زمان مشخص می‌شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه اجرای این پروژه، الگویی برای دیگر پهنه‌های تعیین شده استان می‌تواند باشد، گفت: از مردم گیلانی نیز باید در رفع این معضل بزرگ با کاهش تولید و تفکیک زباله از مبدأ، متولیان امر را همراهی کنند.

کد خبر 5348261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha