۲۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۰۸

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی:

کشته شدن حتی یک نفر بر اثر زلزله قابل قبول نیست

کشته شدن حتی یک نفر بر اثر زلزله قابل قبول نیست

رشت- رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه حتی کشته شدن یک نفر بر اثر زلزله قابل قبول نیست، گفت: باید به مقاوم سازی خانه های روستایی توجه ویژه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر نیکزاد در مراسم معارفه مدیرکل جدید بنیاد مسکن گیلان با اشاره به پرداخت وام ۲۰۰ میلیون ساخت مسکن روستایی، افزود: این وام با سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله خواهد بود.

وی با بیان اینکه ضمانت باز پرداخت این وام به صورت سفته زنجیره سه نفره تعیین شده است، گفت: اقساط این وام حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن مأموریت ساخت سالانه ۲۰۰ الی ۲۵۰ هزار واحد مسکونی روستایی در کشور دارد، گفت: تا سال آینده باید نبود حتی یک واحد مسکونی غیرمقاوم روستایی را در کشور جشن بگیریم.

نیکزاد با تأکید بر مقاوم سازی مسکن روستایی، افزود: کشته شدن حتی یک نفر در زلزله به علت خانه‌هایی که مقاوم نیستند قابل قبول نیست.

وی بر توانمند سازی روستائیان نیز تأکید و اضافه کرد: اگر خدمات عمومی از جمله ساخت مسکن مناسب در روستاها به خوبی صورت بگیرد شاهد تقویت اقتصاد روستایی خواهیم بود.

نیکزاد به تغییر غیراصولی کاربری زمین‌ها در استان‌های شمالی اشاره کرد و گفت: هرچه خدمات گردشگری در این استان‌ها توسعه یابد کمتر شاهد تغییر کاربری زمین‌ها به دست غیربومی‌ها خواهیم بود.

کد خبر 5354217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha