پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۳۳

امام جمعه گلستان:

فرماندار جدید بهارستان در راستای رفع مشکلات شهرستان تلاش کند

فرماندار جدید بهارستان در راستای رفع مشکلات شهرستان تلاش کند

بهارستان- امام جمعه گلستان با اشاره به اینکه بهارستان از مشکلات زیادی رنج می برد گفت: فرماندار جدید بهارستان در راستای رفع مشکلات شهرستان تلاش کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود نورپور در خطبه‌های نماز جمعه گلستان ضمن تسلیت به مناسبت رحلت عالم مجاهد و بصیر و نستوه آیت الله مجتهدی شبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مردم غیور آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: ایشان از مبارزان قدیمی و دوران قبل از انقلاب و از هسته اصلی جامعه روحانیت مبارز و یار و یاور امامین انقلاب و مجاهد بودند که موضع گیری ایشان علیه فتنه و فتنه گران سال ۸۸ را تاریخ فراموش نخواهد کرد.

خطیب نماز جمعه گلستان در ادامه ضمن گرامیداشت آغاز هفته بسیج گفت: تشکیل بسیج یکی از برکات انقلاب و از شاهکارهای امام راحل و از ضرورت‌های جامعه انقلابی بود، چرا که اولاً دفاع از اسلام و ناموس و ارزش‌ها یک تکلیف و بر همه اقشار واجب است و در مواقع خطر و بحران باید همه به میدان بیایند ثانیاً، عقل و شرع بر اصل پیشگیری حکم و تاکید می‌کنند و به این معنا است که امت اسلامی و شیعیان حضرت امیر (ع) باید همواره آماده باش باشند که فتنه‌ها و شیطنت‌ها را دفع کنند یعنی منتظر نمانید تا دشمن به شما حمله کند و آنگاه آماده مقابله شوید، بلکه از قبل آماده باشید.

وی با اشاره به فرموده امام راحل بیان داشت: مأموریت‌های بسیج، خیلی گسترده است، یکی موضوع نظامی است که مهم هم است ولی در عرصه‌های دیگر هم بسیج نقش آفرین بوده و هست؛ در عرصه فرهنگ، اقتصاد، توسعه علم و دانش و بهداشت و درمان همه ما فعالیت‌های جهاد گونه مجموعه بسیج را در این ایام دو سال کرونا، موضوع مواسات و کمک‌های مومنانه و تزریق واکسن کرونا را دیدیم که بسیج چه خوش درخشید.

نورپور در ادامه ضمن تبریک مجدد انتصاب فرماندار جدید شهرستان به بیان مشکلات منطقه پرداخت و اظهار امیدواری کرد که مشکلات منطقه مثل تعیین تکلیف ساختمان فرمانداری، سروسامان دادن به مبلمان و زیباسازی شهر، ایجاد شهرک نمایشگاه خودرو، ایجاد بازار و مجتمع تولید کیف و کفش، سر و سامان دادن به ترافیک شهر، رسیدگی به وضعیت آب شرب منطقه، توسعه شهرک‌های صنعتی قلعه میر و بهاریه، ایجاد میدان تره بار و سرو سامان دادن به دست فروشی‌ها و فعال کردن فعالیت‌های قرآنی احصا و اولویت بندی شود و برای حل آنها تلاش صورت گیرد.

کد خبر 5355527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha