۲۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸

امام‌ جمعه ایلام:

مشکلات امروز کشور نیازمند راهکارهای نخبگان است

مشکلات امروز کشور نیازمند راهکارهای نخبگان است

ایلام-امام‌ جمعه ایلام با اشاره به اینکه مشکلات امروز کشور نیازمند راهکارهای نخبگان است، گفت: مشکلات با راه‌حل علمی جوانان دلسوز حل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه ایلام تصریح کرد: شهدا از ما سبقت گرفتند و برنده مسابقه میدان زندگی شدند و ما جاماندگان باید به شهدا وصل شویم و دامن آنان را بگیریم تا ما را از انحراف و گمراهی نجات دهند.

وی با بیان اینکه دشمن تاثیر روحیه شهادت طلبی را در جامعه ما درک کرده است و به این دلیل با وجود دارا بودن پیشرفته‌ترین سلاح‌های مخرب جنگی و برترین ارتش‌های مجهز جرات تهاجم ندارند، افزود: می‌دانند این ملت، ملت شهیدپرور است و با خدا معامله می‌کنند و مجاهد فی‌سبیل‌الله هستند و آرزوی شهادت در راه خدا دارند.

کریمی تبار اضافه کرد: برترین قهرمانان ما که بر دشمن غلبه کردند شهدا هستند و باید همواره نام و یاد آنان را گرامی بداریم، تکریم شهدا تکریم فرهنگ شهادت و فدا شدن برای جامعه است.

امام جمعه ایلام اضافه کرد: بنابراین ما مدیون شهدا هستیم و باید شهدا را تکریم کنیم، شهدایی که برای ما این امنیت پایدار را ایجاد کرده‌اند و عزت و استقلال ما را تضمین کرده‌اند و هر ایرانی با افتخار می‌گوید که ایرانی هستم.

تقدیر از دست اندرکاران کنگره شهدای استان

نماینده ولی‌فقیه استان ایلام تصریح کرد: سند ۲۰۳۰ توطئه‌ای بزرگ بود که دشمن می‌خواست بر ما تحمیل کند تا نوجوانان به دور از فرهنگ دینی تربیت شوند و بر اساس هنجارهای آنها که برای ما ضد ارزش است منحرف شوند و بار بیایند.

وی ادامه داد: دشمن می‌خواهد دانش‌آموزان ما آیه‌های جهاد را نخوانند و این کار به دست کسانی انجام شد که حقوق بگیر جمهوری اسلامی‌اند اما خودباخته هستند و وظیفه ماست که یاد و خاطره شهدا را گرامی بداریم.

وی با تقدیر از دست اندرکاران کنگره شهدای استان گفت: تشییع پیکر مقدس شهدا، یادواره شهدا، اردوهای راهیان‌نور، کنگره شهدا و تحقیق در مورد سیره و عملکرد شهدا و آثار شهادت آنها از مولفه‌های یاد شهدا است و خوشبختانه مردم ما هم به شایستگی به استقبال کنگره شهدا رفته‌اند و امیدواریم در آذر ماه به بهترین وجه برگزار شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام در بخش پایانی خطبه‌ها با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با نخبگان تصریح کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار چشم‌انداز علمی کشور را ترسیم کرد که جمهوری اسلامی باید منبع علمی دنیا باشد و زبان فارسی زبان علمی دنیا شود که این مهم با وجود نخبگان کشور دست یافتنی است و به فضل خدا مشکلات امروز با راه‌حل علمی جوانان دلسوز حل خواهد شد.

کد مطلب 5355578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha