پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۱:۴۲

استاندار خوزستان خبر داد؛

تشکیل کارگروه معادن خوزستان/ سرمایه‌گذاری‌ در معادن توسعه می‌یابد

تشکیل کارگروه معادن خوزستان/ سرمایه‌گذاری‌ در معادن توسعه می‌یابد

اهواز- استاندار خوزستان با اشاره به تشکیل کارگروه معادن استان خوزستان و مشخص کردن اعضای شورای آن گفت: توسعه سرمایه‌گذاری‌ها و تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید در استان افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان عصر امروز چهارشنبه در نشست شورای معادن استان خوزستان اظهار کرد: معادن یکی از نقاط قوت این استان است که در زمینه‌های مختلف می‌توان از آنها بهره برداری کرد یا صنایع را گسترش داد یا زنجیره‌های تولید را به همدیگر وصل کرد تا ارزش افزوده بیشتری برای استان آورده بشود.

وی از تشکیل کارگروه معادن استان خوزستان و مشخص کردن اعضای شورای آن خبر داد و افزود: مقرر شده که یک نقشه راهبردی و برنامه میان‌مدت توسط این کارگروه تهیه شود تا بر آن اساس توسعه سرمایه‌گذاری‌ها و تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید در استان افزایش یابد.

استاندار خوزستان گفت: در خصوص برخی از معادن تصمیم گرفته شده در صورتی که در مزایده‌ها فرد متقاضی مشخص نشود، شهرداری‌ها در اولویت هستند و یک ارزش افزوده‌ای برای شهرداری‌ها در نظر گرفته خواهد شد تا منافع عمومی آن شهرها محقق شود و یک پشتوانه مالی برای شهرداری‌ها باشد.

کد خبر 5365723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha