۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶

رئیس هیئت نابینایان و کم بینایان یزد خبر داد؛

درخشش ورزشکاران نابینای یزدی در مسابقات پاراآسیایی بحرین

درخشش ورزشکاران نابینای یزدی در مسابقات پاراآسیایی بحرین

یزد- رئیس هیات نابینایان و کم بینایان استان یزد گفت: شناگران یزدی توانستند در مسابقات شنا رقابت های پاراآسیایی جوانان بحرین دو مدال نقره و یک برنز را به خود اختصاص دهند.

حسین دشتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: علی حسن زاده و سید محمدعلی موسوی، ملی پوشان یزدی که به همراه تیم ملی شنا نابینایان و کم بینایان ایران در مسابقات پاراآسیایی جوانان بحرین حضور یافتند، در رقابت‌های شنا به دو مدال نقره و یک مدال برنز دست یافتند.

دشتی گفت: بر این اساس در ۴۰۰ متر آزاد رده سنی نوجوانان، علی حسن زاده شناگر یزدی با زمان ۶:۱۶.۵۳ دقیقه و کسب ۱۵۳ امتیاز نایب قهرمان شد و به مدال نقره رسید، حسن زاده در ۵۰ متر آزاد نوجوانان با ۳۴.۸۹ ثانیه و امتیاز ۲۸۸ به مقام نایب قهرمانی دست پیدا کرد.

وی گفت: در ۱۰۰ متر قورباغه، نوجوانان سید محمدعلی موسوی دیگر ورزشکار یزدی با زمان ۱:۴۲.۷۶ دقیقه و کسب ۱۱۶ امتیاز، گردن آویز برنز را از آن خود کرد.

دشتی همچنین بیان کرد: ایوب شهپر ورزشکار دیگر نابینا و کم بینای یزدی نیز در تیم گلبال کشورمان حضور دارد که تاکنون توانسته اند تیم های مقابل خود را شکست دهند و در فینال این دوره از مسابقات حضور پیدا کنند.

کد مطلب 5369737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha