پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران خبر داد؛

ترافیک سنگین در محورهای شرق استان تهران

ترافیک سنگین در محورهای شرق استان تهران

تهران- معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران از ترافیک سنگین در محورهای شرق استان تهران خبر داد.

عادل مصدقی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت تردد و محورهای مواصلاتی استان تهران اظهار داشت: تردد در محور تهران- بومهن (پلیس راه جاجرود)، آزادراه پردیس-تهران، آزادراه قم-تهران (نرسیده به پل کاظمی)،‌محور امامزاده داود-تهران، محور فشم-تهران (حاجی آباد)، محور پلور- آبعلی (سه راهی مشاء-آبعلی) سنگین است.

مصدقی گفت: محور احمدآباد مستوفی، آزادراه تهران-ساوه (عوارضی) و محور دماوند-رودهن نیز نیمه سنگین است.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تهران در خصوص محدودیت ترددهای امروز جمعه نوزدهم آذرماه نیز بیان داشت: تردد در استان‌های تهران و البرز- آزادراه تهران - شمال- محور چالوس (جنوب به شمال) و محدودیت تردد همه خودروها در مسیر (جنوب به شمال) آزادراه و محور کرج -چالوس (محدوده بیلقان) به علت تخلیه بار ترافیکی اجرا شده است.

کد خبر 5372309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha