محمدامین ولی زاده در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان اظهار کرد: در شبانه روز گذشته ۱۳۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی و از این تعداد ۶۸ نفر در مراکز درمانی بستری شدند.
وی ادامه داد: هم اکنون در استان از ۵۰۰ بیمار، ۱۳۵ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری و ۳۳ بیمار هم به دستگاه تنفس مصنوعی متصل هستند.
ولی زاده با بیان اینکه ارومیه با ۳۷ و خوی با ۱۱ بیمار جدید رکورددار بستریهای استان بودند، گفت: با فوت ۳ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع قربانیان کرونا در آذربایجانغربی به ۷ هزار و ۱۸۴ نفر رسید.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی افزود: تا امروز بیش از چهار میلیون و ۴۲۴ هزار دز واکسن کرونا در استان تزریق شده که افزون بر ۵ هزار دز آن مربوط به شبانه روز گذشته است.
ولی زاده با بیان اینکه بر اساس اعلام سامانه ماسک، اشنویه در جنوب آذربایجان غربی یکی از ۸ شهرستان نارنجی کشور است، اظهار کرد: در حال حاضر شهرستانهای بوکان، چالدران، شوط، شاهین دژ، مهاباد، سلماس و چایپاره در وضعیت آبی و مابقی شهرستانها در وضعیت زرد قرار دارند.
نظر شما