پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۴

امام جمعه پردیس:

عملیات عمرانی متروی پردیس با رفع موانع شهرداری تهران اجرا شود

عملیات عمرانی متروی پردیس با رفع موانع شهرداری تهران اجرا شود

پردیس- امام جمعه پردیس با اشاره به اینکه حمل و نقل فعلی پاسخگوی جمعیت روزافزون شهر نخواهد بود گفت: از مسئولین می خواهیم عملیات عمرانی متروی پردیس با رفع موانع شهرداری تهران اجرا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پردیس با اشاره به ۲۶ آذر روز حمل و نقل اظهار داشت: در رانندگی باید از بداخلاقی و بد زبانی و فحاشی دوری کرد چرا که گاهی وقت‌ها در رانندگی به هم حرف زشت می‌زنند و کلمات بدی به هم رد و بدل می‌کنند که زیبنده مسلمان نیست و باید بدانید دوربین‌های خدا، دقیق‌تر از دوربین‌های پلیس است لذا قوانین و مقررات را رعایت کنیم.

حسینی ضمن تقدیر از حمل و نقل شهرداری‌های پردیس و بومهن جهت ایاب و ذهاب نمازگزاران نمازجمعه گفت: این عمل بسیار پسندیده است و قطعاً ثواب خواهد داشت.

وی بیان داشت: شهرستان پردیس نیاز به تقویت حمل و نقل عمومی چه در داخل شهرستان و چه مابین تهران و پردیس دارد که بارها و بارها مردم عزیز نسبت به این امر گلایه کردند که در همین فرصت مناسب دیدم که درخواست مردم عزیز را در خطبه‌های نماز جمعه مطرح کنم تا ان شاالله مسئولین محترم شهرستانی و استانی جهت رفاه حال مردم در این زمینه اقدامات اساسی داشته باشند.

امام جمعه پردیس عنوان داشت: در همین راستا امیدوار هستیم و از مسئولین می‌خواهیم عملیات عمرانی متروی تهران-پردیس هم با رفع تنها مانعی که توسط شهرداری تهران ایجاد شده است، اجرایی شود تا با شهرستانی که لحظه به لحظه بر جمعیتش افزوده می‌شود بحث حمل و نقل با مشکلات جدی تری دچار نشود.

خطیب جمعه پردیس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مفتح افزود: شهید مفتح نماد وحدت حوزه و دانشگاه است و او که خود، از دو تفکر حوزوی و دانشگاهی تأثیر پذیرفته بود، در نزدیک کردن این دو نهاد علمی کوشش زیادی کرد و باید توجه داشته باشیم که با وجود هدف مشترک بین حوزه و دانشگاه، دشمن مشترک این دو قشر مبارز و انقلابی در بسیاری از لحظات تاریخ هوشیارتر از آنان عمل کرد و به برنامه خود که ایجاد شکاف و افتراق بین این دو قشر بود، جامه عمل پوشاند.

کد خبر 5377591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha