۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۵۳

به همت خیرین؛

۱۱۰۰ بسته یلدایی بین نیازمندان در خراسان‌جنوبی توزیع شد

۱۱۰۰ بسته یلدایی بین نیازمندان در خراسان‌جنوبی توزیع شد

بیرجند-مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌جنوبی از توزیع ۱۱۰۰ بسته یلدایی و غذایی در طرح «یلدانه ۱۴۰۰» بین نیازمندان سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدرضا رضایی در حاشیه بازدید و عرض خدا قوت به امدادگران پایگاه امداد و نجات بین شهری سرایان به مناسب شب یلدا، گفت: در راستای اجرای طرح «یلدانه ۱۴۰۰» تعداد ۱۱۰۰ بسته یلدایی و غذایی به همت خیرین و داوطلبان جمعیت هلال احمر استان تهیه و بین نیازمندان توزیع شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه گسترش همدلی و مهربانی در جامعه در بلندترین شب سال از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح بوده است، افزود: امیدواریم بتوانیم فرهنگ نیکوکاری و کمک به اقشار کم‌برخوردار جامعه را بیش از پیش ترویج دهیم.

رضایی تعداد سبدهای غذایی را ۵۸۵ بسته شامل برنج، ماکارانی، روغن، تخم مرغ، میوه، شیرینی، آجیل و غیره عنوان کرد و گفت: این اقلام به همت خیرین و داوطلبان هلال احمر تهیه و بین نیازمندان شهرستان‌های بیرجند، طبس و زیرکوه توزیع شد.

وی با بیان اینکه ۵۱۵ بسته یلدایی شامل میوه، شیرینی و آجیل بین نیازمندان در شهرستان‌های درمیان، بیرجند، بشرویه، فردوس، سرایان، خوسف و زیرکوه توزیع شده است، ادامه داد: مجموع ارزش ریالی بسته‌های یلدایی و غذایی بالغ بر یک میلیارد ریال است.

رضایی خانه‌های هلال را نقطه قوتی برای هلال احمر برشمرد و گفت: ظرفیت خانه‌های هلال و نیروهای داوطلب برای جمع آوری کمک‌های مردمی و توزیع آن در مناسبت‌های مختلف کم نظیر است.

کد خبر 5381652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha