پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۱۶

در گفت و گو با مهر مطرح شد؛

شناسایی موارد ابتلا به «امیکرون» در ۲ شهرستان لرستان

شناسایی موارد ابتلا به «امیکرون» در ۲ شهرستان لرستان

خرم‌آباد- مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان از شناسایی موارد ابتلا به «امیکرون» در دو شهرستان دورود و خرم‌آباد این استان خبر داد.

حمید مخیری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا الان سه مورد مبتلا به «امیکرون» در لرستان شناسایی شده است.

وی عنوان کرد: دو مورد از این افراد مربوط به شهرستان دورود و یک مورد نیز در شهرستان خرم آباد بوده است.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تا الان نمونه‌های خیلی زیادی برای تأیید و تشخیص نهایی به تهران ارسال کرده‌ایم گفت: اما خوشبختانه همه اینها منفی بوده‌اند.

مخیری با تاکید بر اینکه حال عمومی سه بیمار یاد شده مطلوب است و اقدامات قرنطینه‌ای برای آنها انجام شده است ادامه داد: همچنین نمونه گیری اطرافیان این بیماران نیز انجام شده و با بررسی‌های صورت گرفته، «امیکرون» آنها منفی بوده و هنوز مبتلا نشده‌اند.

وی تاکید کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، بهترین وسیله جلوگیری از ابتلاء به این نوع از ویروس کرونا، تزریق نوبت دوم و سوم واکسن کرونا، فاصله گذاری اجتماعی، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و استفاده از ماسک است.

کد خبر 5396462

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha