پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری:

۵۱ درصد از اعتبارات استانی شهرستان سامان تخصیص یافته است

۵۱ درصد از اعتبارات استانی شهرستان سامان تخصیص یافته است

سامان- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اعتبار استانی شهرستان سامان امسال بیش از ۳۱ میلیارد تومان است، گفت: ۵۱ درصد از اعتبارات تا کنون تخصیص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شهریارپور پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سامان با بیان اینکه ۳۱ میلیارد ئ ۹۴۶ میلیون تومان اعتبار استانی برای این شهرستان در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۶ میلیارد و ۳۳۳ میلیون تومان از اعتبارات استانی به شهرستان سامان تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به محور تیران - سامان - چالشتر، عنوان کرد: امسال ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شده که تاکنون ۲۵ میلیارد تومان از آن تخصیص یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری به اعتبارات متفرقه، ردیف متمرکز و منابع استانی شهرستان سامان اشاره کرد و ادامه داد: ۸۵ میلیارد تومان اعتبار از ردیف‌های مطرح شده برای این شهرستان در نظر گرفته شده که حدود ۳۰ میلیارد تومان از این اعتبار تخصیص داده شده است.

شهریارپور با اشاره به ضرورت تکمیل و بهره برداری از پروژه آبرسانی «بن» - «بروجن»، گفت: امسال اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داده شده است.

کد خبر 5398818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha