وقف عامل توسعه و پیشرفت است

شهرکرد- مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه وقف عامل توسعه و پیشرفت است، گفت: عمل نکردن و عدم تعهد در اجرای نیت واقفان عواقب دنیوی و اخروی دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حسن امیری پیش از ظهر جمعه در دیدار با مردم روستای «مرغملک» اظهار کرد: از ظرفیت نیروهای بومی و متعهد با صدور حکم امین موقوفات از سوی اداره اوقاف و امور خیریه جهت رفع مشکلات مردم و اجرای امینانه نیت واقفان اقدام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وقف عامل توسعه فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و علمی است، گفت: می‌توان از ظرفیت وقف در جهت افزایش تولید محصولات کشاورزی و رفع محرومیت و بیکاری استفاده کرد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری افزود: متأسفانه بعضی افراد ناآگاه به مسائل و احکام وقف، برخلاف این سنت حسنه تبلیغ کرده و وقف را عامل انجماد و عدم توسعه دانسته و این خود جفا به نهاد مقدس وقف است.

حجت الاسلام امیری ضمن اشاره به اینکه برخی از مناطق شهری و روستایی کشور وقف هستند، گفت: در این مناطق وقفی در صورت عمل به نیت واقف و احکام وقف مشکل خاصی برای زندگی مردم به وجود نمی‌آورد.

وی با بیان اینکه در جاهایی که عمل به وقف شده در پی آن توسعه و پیشرفت را به همراه داشته است، مطرح کرد: عمل نکردن و عدم تعهد در اجرای نیت واقفان عواقب دنیوی و اخروی دارد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مسئولیت سنگینی بر دوش همه ما است، ادامه داد: همراهی و کمک مسئولان و مردم در امر خیر و خداپسندانه وقف بسیار مؤثر است.

حجت الاسلام امیری تصریح کرد: حفظ عین موقوفه از مسائل مهم و اولویت اول سازمان اوقاف و امور خیریه و همچنین متولیان موقوفات است که بخش اعظم درآمد موقوفات به این امر اختصاص داده می‌شود.

کد خبر 5399447

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha