شهرام محمدی در گفتو گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: شهرستان نیر با داشتن ۲۰ هزار نفر جمعیت و بیش از ۶ هزار خانوار از ظرفیت ممتاز گردشگری و دامپروری برخوردار است که در تحقق اقتصاد مقاومتی از این ظرفیتها حمایت بیشتری انجام میشود.
وی عمده جمعیت ساکن این شهرستان را در روستاها اعلام کرد و گفت: از ظرفیتهای گردشگری و تاریخی نیر غفلت شده به طوری که ۲۳ آبگرم و معدنی این شهرستان به شایستگی معرفی نشده و این ظلم بزرگی در حق شهرستان بوده که زمینه سرمایهگذاری در این آبهای گرم فراهم نشده است.
سرپرست فرمانداری شهرستان نیر به وجود شهرک تخصصی آب به عنوان یک ظرفیت بینظیر اشاره کرد و افزود: ما امروز در گرامیداشت دهه فجر و با حضور معاون استاندار شاهد افتتاح آب معدنی برکت بودیم که با برند شهرستان نیر عرضه شده و امیدواریم هموطنان از این آب معدنی استفاده کنند.
محمدی ضرورت شناسایی طرحهای پیشران اقتصادی را در مسیر تحول این شهرستان مهم و تأثیرگذار در معبر ورودی استان از سمت آذربایجان شرقی یادآور شد و تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا با رویکرد محرومیتزدایی در حوزه راههای روستایی، گازرسانی و تأمین سایر نیازمندی روستاها به ویژه برخورداری از نعمت روشنایی اقدامات مؤثری را انجام دهیم و تا پایان سال همه روستاها از این ۳ نعمت ارزشمند و اولیه بهرهمند شوند.
وی به ضرورت تکمیل ۳ مجتمع دورسون خواجه، شهید محمدزاده و شهید کسایی با هدف آبرسانی پایدار به روستاها اشاره کرد و ادامه داد: ۸۷ طرح هادی روستایی نیز در این شهرستان اجرایی شده و در بحث مقاومسازی مسکن روستایی ۱۸۰ پروژه را در مرحله افتتاح داریم.
محمدی به فعالیت ۳ دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد و فرهنگیان در نیر اشاره کرد و گفت: شهرک تخصصی آب و ناحیه صنعتی نیر از ظرفیت خوبی برای حضور سرمایهگذاران برخوردار است و ما ۵۸ هکتار توسعه ناحیه صنعتی نیر را درخواست کردیم تا با مشارکت سرمایهگذاران طرحهای خوبی در این ناحیه صنعتی اجرایی شود.
وی از تهیه طرح جامع گردشگری نیر با هدف ارائه خدمات شایسته به اهالی نیر خبر داد و خاطر نشان کرد: بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی و افتتاح طرح اقتصادی به مناسبت دهه فجر در شهرستان نیر در حال انجام است که امروز با حضور معاون سیاسی استاندار اردبیل ۲۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهرهبرداری رسید.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: این طرحها شامل مقاومسازی مسکن روستایی، تأمین آب شرب، گازرسانی، توسعه گلخانه و ایجاد زیرساخت ارتباطی بوده که در برخی از روستاها نیز امکان بهرهبرداری از اینترنت پرسرعت فراهم شده است.
وی بیان کرد: به همت بخش خصوصی واحد پرورش مرغ به ظرفیت ۲۰ هزار قطعه در این شهرستان اجرایی شده و ۳ واحد گلخانهای نیز با تأمین گاز مورد نیاز در این شهرستان به میمنت ایامالله دهه فجر افتتاح میشود.
محمدی ضرورت نظام برنامهریزی هدفمند را در سطح استان و شهرستان یادآور شد و اظهار کرد: متأسفانه در سالهای گذشته عمده فعالیتها و اقدامات بدون برنامهریزی مشخص بوده و ما سعی میکنیم سند توسعه و پیشرفت نیر و همچنین سند اشتغال شهرستان را تدوین کنیم تا با هدفگذاری مشخص این اقدامات و برنامهریزیها انجام شود.
وی توجه به منطقه گردشگری بولاغلار، حل مشکل دفن زباله در شهر نیر با هدف ارتقا بهداشت و سلامت ساکنان منطقه و فعال کردن محور گردشگری سبلان را در نیر یادآور شد و تصریح کرد: با رایزنی انجام شده با شستا قرار است مجتمع گاوداری شیری ۳ هزار رأسی در این شهرستان در اولین فرصت احداث و عملیاتی شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان نیر گفت: در کنار این فعالیتها راه کریق – آرموداق در اتصال به بزرگراه زنجان به قزوین آسفالتریزی و به سرعت زیر بار ترافیک خواهد رفت و در کنار آن سعی بر این است تا در ۲ سال آینده همایش مشاهیر و مفاخر شهرستان نیر را نیز در کنار توسعه بخشهای کشاورزی، دامپروری و صنعتی این شهرستان شاهد باشیم.
محمدی افزود: ما در شهرستان گلایههای مردمی را در مورد رهاشدگی برخی از پروژههای نیمهتمام به عینه شاهد هستیم که عمده این پروژهها نیز در بخش زیرسازی بوده که قرار است این پروژهها هر چه سریعتر جمعبندی و زمینه تکمیل و بهرهبرداری آنها فراهم آید.
وی در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: در کنار احیای منطقه بولاغلار به عنوان منطقه گردشگری در این شهرستان و ساحلبندی آن، قرار است شهرک مسکونی در نیر در اراضی درجه ۴ کشاورزی با اخذ مجوز اجرایی شود تا ارزش افزوده ملک در این شهرستان ارتقا یابد.
محمدی به احیای شهرک توریستی سبلان در ۱۱۰ هکتار در نیر و تعیین تکلیف سد سرخاب اشاره کرد و ادامه داد: باید طرحهای توسعهای در آبیاری مدرن و قطرهای در شهرستان نیر مورد توجه قرار گیرد چرا که ما با بحران آب روبهرو هستیم.
وی اضافه کرد: ما از فعالیتهای فرهنگی و تشکلهای جوانان در سامان دادن به وضعیت معنوی و مذهبی حمایت میکنیم و قطعاً سعی و تلاشمان بر این خواهد بود تا در این شهرستان فعالیتهای فرهنگی نیز رونق بیشتری پیدا کند.
سرپرست فرمانداری شهرستان نیر بیان کرد: با فعال کردن کارگاههای کوچک اقتصاد روستایی سعی و تلاشمان بر این است تا نیر را در اقتصاد روستایی به یک الگوی بینظیر تبدیل کنیم و در کنار آن تسهیلات مناسب در اختیار سرمایهگذاران در بخشهای مختلف قرار گیرد.
نظر شما