پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۴۲

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی زنجان:

امکان توزیع میوه شب عید از طریق سامانه‌های مجازی فراهم شد

امکان توزیع میوه شب عید از طریق سامانه‌های مجازی فراهم شد

زنجان-معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی زنجان گفت: امکان توزیع میوه شب عید از طریق سامانه‌های مجازی در زنجان فراهم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالله جعفری، با بیان اینکه توزیع اقلام اساسی و تنظیم بازاری با اولویت از طریق سامانه انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر ۴ فروشگاه مجازی در استان در حال فعالیت بوده و ۲ فروشگاه نیز در حال طی کردن مراحل نهایی برای ورود به عرصه خدمت رسانی می‌باشند.

وی اظهار داشت: از این فروشگاه‌ها دو سامانه فعال و بومی استان که دارای امکانات انباری و حمل ونقل مناسبی است.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی زنجان گفت: سامانه‌های منتخب، در حال عرضه اقلام اساسی تنظیم بازاری با حمل و تحویل رایگان درب منازل مردم عزیز استان می‌باشند.

جعفری تاکید کرد: در استان با علاقه مندی و مشارکت مدیران دو سامانه بومی بخش خصوصی که با مراجعه به فضای مجازی قابل دسترسی بوده و خود این فروشگاه‌ها نیز در سطح شهر زنجان تبلیغات گسترده‌ای برای معرفی خود انجام داده‌اند و برنج، شکر مرغ گرم و تخم مرغ و گوشت قرمز با نرخ مصوب تنظیم بازاری، در سبد عرضه می‌شود.

وی گفت: یکی از فروشگاه‌ها در زمینه عرضه عموم اقلام فروشگاهی و تنظیم بازاری اعم از خشکبار و اقلام پروتئینی فعالیت داشته و دومی در حال حاضر در حوزه توزیع خشکبار و میوه و تره بار فعال می‌باشد.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: جهاد کشاورزی استان زنجان از سرمایه گذاری برای راه اندازی و فعالیت سایر سامانه‌های فروشگاهی در تمام شهرستانها حمایت می‌کند.

کد خبر 5430638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha