پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا؛

هوای پایتخت در آخرین روز قرن «قابل قبول» است

هوای پایتخت در آخرین روز قرن «قابل قبول» است

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت بر روی عدد ۵۹ یعنی بازه قابل قبول قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت بر روی عدد ۵۹ یعنی بازه قابل قبول قرار دارد. البته در ۲۴ ساعت گذشته این شاخص در همین بازه با عدد ۶۶ قرار داشت.

بر اساس این گزارش پایتخت از ابتدای سال تاکنون ۲۴۸ روز هوای قابل قبول، ۱۰۸ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس، ۶ روز هوای ناسالم و تنها دو روز هوای پاک داشته است.

این در حالی است که پایتخت‌نشینان در سال گذشته ۲۲۵ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه حساس، ۱۶ روز هوای ناسالم و ۱۶ روز هوای پاک را تجربه کرده بودند.

همچنین پیش بینی می‌شود در ۲۴ ساعت آینده هم وضعیت هوای پایتخت در بازه قابل قبول قرار داشته باشد و برای فردا پیش بینی می‌شود حداقل ۱۰ درجه و حداکثر ۱۶ درجه سانتیگراد تغییر دما را شاهد باشیم.

کد خبر 5450776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha